CaddeKod adı K.K.

Kod adı K.K.

05.08.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Ünlü isimlerin, uygulama üzerinden verdikleri yemek ve alışveriş siparişlerinde kuryeler tarafından fark edilmemek için ‘Nickname’ kullandığı ortaya çıktı.

Kod adı K.K.

MESUT YILMAZ- Hayranlarının evlerine gelip, zile basarak sohbet etmek ve fotoğraf çektirmek isteği yüzünden özel güvenlik görevlilerinin yer aldığı sitelere taşınan ünlü isimlerin uyguladığı taktik dikkat çekti. Geçtiğimiz yıllarda birçok ünlü isim, hayranlarının sık sık zile basması sebebiyle, sevdikleri semtten taşınmak zorunda kalıp, daha güvenli sitelere yerleştikleri haberlere konu olmuştu. Teknolojinin ilerlemesiyle alışveriş ve yemek uygulamalarının popüler olmasından sonra kuryelerin, ünlü isimlerinin evinin adresini öğrenmesiyle, sanatçılar yine hayranları tarafından sohbet ve fotoğraf istekleriyle karşı karşıya kalıyor. Kuryeler, arkadaşlarına ünlü isimlerin evini söylemesi popüler isimlerin, başını derde sokuyor.

Haberin Devamı

Dostlarını kurye gibi güvenlikli siteye sokturup, ünlü isimlerle tanıştırmasından sonra sanatçılar yeni önlemler almaya başladı. Özellikle yemek ve alışveriş siparişi için sık sık uygulamayı kullanan yıldız isimlerin, gerçek adları yerine oluşturdukları ‘Nickname’ ile sipariş verdiği ortaya çıktı. Kuryenin gelmesiyle evi yardımcılarına açtıran ünlü isimler, böylece ifşa olmaktan kurtuluyor. Evde yardımcısı olmayan ünlü isimler şapka ve gözlük takarak, kendini kamufle edip, tanınmamaya çalışıyor. Serenay Sarıkaya’nın yemek uygulamalarında, ‘K.K.’ adını kullandığı iddia edildi. Oyuncu, bu isimle hem tanınmıyor hem de istediği siparişi verebiliyor. Birçok isim bu yöntemle tanınmamış oluyor.

EV DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALAN ÜNLÜLER

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıllarda birçok isim, hayranları yüzünden evini değiştirmek zorunda kalmıştı. Burak Özçivit, Ata Demirer, Aleyna Tilki, İrem Derici, Deniz Çakır, Barış Arduç ve Aybüke Pusat gibi isimler haberlere konu olmuştu.