CaddeKıvılcım Ural sahneye çıktı! Eşi Kaan Tangöze de dinleyiciler arasında yerini aldı

Kıvılcım Ural sahneye çıktı! Eşi Kaan Tangöze de dinleyiciler arasında yerini aldı

13.08.2024 - 15:12 | Son Güncellenme:

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile mutlu bir evlilik sürdüren Kıvılcım Ural, önceki akşam İstanbul Festivali'nde sahne aldı. Ural'ı izlemeye gelenler arasında eşi Kaan Tangöze ve kızının da bulunması geceyi daha özel kıldı.

Kıvılcım Ural sahneye çıktı Eşi Kaan Tangöze de dinleyiciler arasında yerini aldı

Geçtiğimiz akşam İstanbul Festivali'nde sahne alan ünlü şarkıcı Kıvılcım Ural, büyük bir kalabalığa unutulmaz bir performans sergiledi. Yaklaşık 50 bin müzikseverin katıldığı konserde, Ural'ın enerjisi ve sahne performansı büyük beğeni topladı.

Haberin Devamı

Kendi şarkılarının yanı sıra Nazan Öncel, Athena, ve Ahmet Kaya gibi usta sanatçıların eserlerine de yer veren Ural, repertuarı ile dinleyicilere zengin bir müzik ziyafeti sundu.

Kıvılcım Ural sahneye çıktı Eşi Kaan Tangöze de dinleyiciler arasında yerini aldı

SEVENLERİYLE BİRLİKTE SÖYLEDİ

Kıvılcım Ural, geçtiğimiz haftalarda yayınladığı ve kısa sürede dijital platformlarda zirveye çıkan Mirkelam’ın efsane şarkısı 'Bir Fotoğraf Çekinebilir Miyiz?'i de seslendirdi. Bu parça, Ural’ın sevenleriyle birlikte koro halinde söylediği anlardan biri olarak gecenin unutulmazları arasına girdi.

Kıvılcım Ural sahneye çıktı Eşi Kaan Tangöze de dinleyiciler arasında yerini aldı

Sahnede göz kamaştıran kıyafetiyle de dikkat çeken Ural, festivallerde daha fazla kadın sanatçının yer alması gerektiğini vurgulayan söylemiyle de büyük alkış aldı. Kıvılcım Ural'ı izlemeye gelenler arasında eşi Kaan Tangöze ve kızının da bulunması geceyi daha özel kıldı.