Cadde'Kırmızı Oda'da Erkan Petekkaya kararı

'Kırmızı Oda'da Erkan Petekkaya kararı

15.03.2021 - 17:37 | Son Güncellenme:

Erkan Petekkaya'nın, 'Kırmızı Oda' dizisiyle anlaşmasını yenilediği iddia edildi. Ünlü oyuncunun hayat verdiği karakter beğenilince, yapımda daha uzun kalması için kendisine yeni teklif sunulduğu konuşuluyor.

Kırmızı Odada Erkan Petekkaya kararı

'Öyle Bir Geçer Zaman ki', 'Beyaz Gelincik', 'Dila Hanım' gibi dizilerde başrol oynayan Erkan Petekkaya, son dönemde TV8'de cuma akşamları ekranlara gelen 'Kırmızı Oda'daki performansıyla adından söz ettiriyor.

Haberin Devamı

Hayat verdiği 'Sadi' karakteri izleyiciler tarafından sevilen 50 yaşındaki oyuncunun, beş bölüm olarak girdiği dizideki anlaşmasının uzatıldığı iddia edildi.

SADİ'NİN HİKAYESİ
Dizide 'Sadi' karakteri panik atak geçirmektedir. Sadi'nin annesi Çiçek, babası Baran tarafından bıçaklanarak öldürülmüştür. Annesi ölen ve babası hapse giren Sadi, yalnız kalmıştır. Daha sonra Sadi, üvey annesine taşınmak zorunda kalmıştır. Üvey annesi, üvey erkek kardeşleri ve anneannesiyle birlikte yaşayan Sadi, o yaşta anneannesine ve engelli kardeşi Seda’ya bakmaya başlamıştır. Seda, Sadi’nin üvey kardeşidir. Ancak kardeşine de bakan Sadi, onu asla yalnız bırakmaz. Karanlık işlerle uğraşan korkusuz görünümlü tipi canlandırsa da, üç kızının kimsesiz kalmasından dolayı korkan Sadi, hikayesi ile yüreklere dokunuyor.