Cadde KİM NEREDE GÖRÜLDÜ?

KİM NEREDE GÖRÜLDÜ?

02.01.2011 - 00:19 | Son Güncellenme:

Popçu Emre Altuğ, önceki akşam Nişantaşı sokaklarında görüntülendi.

KİM NEREDE GÖRÜLDÜ

Tek başına alışveriş yapan Altuğ birçok sanatçı arkadaşının yılbaşında sahneye çıkmasına rağmen, kendisinin ailesi ve dostlarıyla ev partisi yaptığını söyledi. Altuğ, “Birçok yılbaşını sahnede geçirdim. Bu yılı eşim ve çocuğumla karşılamak istedim” dedi.

EN ŞAKACI
‘Arka Sıradakiler’ ve ‘Öğretmen Kemal’ dizilerinin yönetmeni Hamdi Alkan, eşi Canan Hoşgör’le önceki gün İstinye Park’taydı. Alkan basın mensuplarının görüntü aldığını fark edince, eşinin boğazını sıkarak gazetecilere espri yaptı. Çok çalıştığını ifade eden Alkan, “Herkese güzel günler olsun. Bol paralı ve sağlıklı bir yıl geçirelim” dedi.

EN MUTLU AİLE
Ebru Şallı, eşi Harun Tan ve oğlu Beren Tan’la yılbaşı günü İstinye Park’ta alışveriş yaptı. Ebru Şallı 2011 için, “Yeni yıl hepimize öncellikle sağlık getirsin. Mutlu ve huzurlu bir yıl olsun. Sakin bir sene geçirelim” dedi.

EN SUSKUN
Oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ile eşi Ayçin İnci, İstinye Park’ta el ele objektiflere takıldı. Mağazaları uzun uzun dolaşan çift, yeni yıl alışverişi yaptı. Soruları cevaplamayan ikili yeni yıl için, “Yine çok çalışacağız” demekle yetindi.

EN GİZEMLİ İLİŞKİ
İşadamı Ahmet Bayer, günlerdir ismini sır gibi sakladığı sarışın sevgilisiyle İstinye Park’ta görüldü. Bir kafede oturan çift, basın mensuplarının görüntü fark edince, “İyi seneler arkadaşlar” dedi. Yanındaki kadının sorulması üzerine Bayer, “Kim olduğunu söylemeyeceğim. Boşuna sormayın” dedi. “2011’den neler bekliyorsunuz?” sorusunuysa, “Sağlık ve mutluluk... Bir de çocuklarım için güzel geçmesini istiyorum” şeklinde cevapladı.