CaddeKelimelerin savaşı başlıyor!

Kelimelerin savaşı başlıyor!

18.07.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Şebnem Bozoklu’nun sunumuyla, Enis Arıkan’ın ise daimi yarışmacı olacağı ‘Password’, yarın başlıyor. Programın, ilk bölüm konuğu Yasemin Sakallıoğlu olacak

Kelimelerin savaşı başlıyor

Kanal D’nin yeni yarışma programı ‘Password’, başlıyor. Şebnem Bozoklu’nun eğlenceli sunumuyla, Enis Arıkan’ın ise daimi yarışmacı olduğu programın ilk bölüm konuğu Yasemin Sakallıoğlu olacak. Kelimelerin savaşacağı yapım, yarın saat 20.00’da yayınlanacak. Rekabetin en üst düzeyde yaşanacağı yarışma, bol kahkaha ve eğlencenin yanı sıra 250 bin liralık bir ödülle geliyor. Yapımcılığını Shine Medya’nın üstlendiği proje, yaz boyunca seyirciyle buluşacak.

Haberin Devamı

Arıkan ve Sakallıoğlu, iki farklı takımda birer yarışmacı ile birlikte yer alacağı mücadelede ünlüler, turlar arasında takımlarını değiştirecek. Yarışmacılar, Bozoklu’nun verdiği zarfın içindeki kelimeyi kullanmadan takım arkadaşına bir başka kelimeyle ‘Password’ü anlatmaya çalışacak. Yarışmada Enis Arıkan ve Yasemin Sakallıoğlu’nun dostluğu ikinci plana atılacak ve takım arkadaşlarını 250 bin liralık büyük ödüle taşımak için her yolu deneyecek.