CaddeKara çarşafa büründü

Kara çarşafa büründü

02.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Güzel Cin’ filminin çekimleri için İran’a giden Nurgül Yeşilçay, rolü gereği kara çarşaf giydi. Oyuncu, “Alışmak çok zor oldu” dedi

Kara çarşafa büründü

Nurgül Yeşilçay’ın İranlı yönetmen Bayram Fazlı’yla çalıştığı ‘Güzel Cin’ filminin çekimleri İsfahan’da devam ediyor. Oyuncu, geçirdiği travmadan dolayı konuşamayan Dilaram rolü için kara çarşafla kamera karşısına geçti. Farklı bir deneyim yaşadığını söyleyen Yeşilçay, “Çarşafa alışmak çok zor oldu. Çalıştığım herkes, yakıştığını söylüyor. Seyirciye daha gizemli bir güzellik sunuyor. Zaten hayranlık duyduğum İran sinemasının sihri de bu değil mi?” dedi.

Haberin Devamı

İsfahan’da bulunmanın kendisini beslediğini söyleyen oyuncu, “Gece çekimleri çok yoğun oluyor. Gezmeye de fırsat ayırıyorum. Şehrin hemen hemen tamamı UNESCO Dünya Mirası’nda yer alıyor. Kafanı nereye çevirsen tarihi eser var. Koşuşturmadan sakin bir şekilde geziyorsun. Burada emekli hayatı yaşıyorum” şeklinde konuştu. Oyuncu, İranlı sevenlerinin uzun kuyruklar oluşturmasından dolayı zaman zaman çekimlerde aksaklık yaşandığını da sözlerine ekledi.