CaddeKanal D'nin yaz aşkı belli oldu!

Kanal D'nin yaz aşkı belli oldu!

13.07.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Yaz projelerine bir yenisini daha ekleyen Kanal D, iki gencin bir cinayet girişimi sonucu kesişen hayatlarını anlatan ‘Ayazın Sonu Güneş’ isimli günlük dizisini seyircisiyle buluşturuyor.

Kanal Dnin yaz aşkı belli oldu

Kanal D, başarılı bir kış sezonunun ardından 2024 yazına da damgasını vurmaya devam ediyor. Kaliteli yapımlarına bir yenisini daha ekleyen kanalın yeni sürprizi ‘Ayazın Sonu Güneş’ oldu. İki gencin bir cinayet girişimi sonucu kesişen ve değişen hayatlarının kaleme döküldüğü günlük dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Başrollerini Birand Tunca ile Hira Koyuncuoğlu’nun paylaştığı proje, tanıtım filmiyle şimdiden merak uyandırdı. 

Haberin Devamı

Tunca’nın Ayaz, Koyuncuoğlu’nun da Güneş karakterine hayat verdiği dizinin çekimleri Beykoz’daki bir konakta başladı. Senaryosunu Dilek Aydoğdu Kaya ve Sabri Saydam’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Özgür Pak ve Özdemir Göksel Aydın’ın üstlendiği yapım, güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Sema Öztürk, Mert Yavuzcan, Suat Sungur ve Gökçe Yanardağ gibi usta oyuncuların yer aldığı ‘Ayazın Sonu Güneş’, yeni bölümleriyle yakında Kanal D’de.