Cadde‘İzleyicinin sıkılmaya vakti olmayacak’

‘İzleyicinin sıkılmaya vakti olmayacak’

17.09.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Kanal D’de ekrana gelen ‘Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu’, yeni sezonuyla seyirciyle buluşuyor. Burak Yörük, “İzleyicilerimizin sıkılmaya vakti olmayacak” dedi.

‘İzleyicinin sıkılmaya vakti olmayacak’

Ekin Koç, Burak Yörük ve Ozan Güven, yarın ikinci sezonuna başlayacak ‘Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu’ dizisi hakkında konuştu. Kanal D’de saat 20.00’da yayınlanacak proje için Koç, “Umut kendi içinde çelişen bir şey yaptı aslında. Çünkü aile kurmak, sevdiklerinin çoğalması aynı zamanda açık da vermesi demek” diye konuştu. Oyuncu, hikâyenin Türkiye’de yaşanan olaylar ile benzerlik gösterdiğini ve gündemi yakaladığını ifade ederek, “Haberlere bakıp, gündemi takip ediyorsanız, dizimizle çok benzerlik olduğunu göreceksiniz” dedi.

Haberin Devamı

Projede kötü bir karakter Fecir’i canlandırarak kariyerinde çığır açan Yörük, “Yeni sezon o kadar iyi ki, kimsenin hazır olma ihtimali yok. Fecir’in ikonik, değişik ve komik tavırları var. Bu insanlara komik geldiği için de takip etmeyi seviyorlar. Bu sezon çok dolu, izleyicilerimizin sıkılmaya vakitleri olmayacak” ifadelerini kullandı. Sıra dışı bir karakter olan Harun Yakar rolünü oynayan Ozan Güven, “Seyirci bu sezon daha hayatın kendisi ile ilgilenen, çok daha farklı bir Harun Yakar izleyecek” açıklamasını yaptı.