Cadde Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan aldatma itirafı! 'Çok acı çektim'

Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan aldatma itirafı! 'Çok acı çektim'

20.06.2024 - 11:04 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın yıldız futbolcularından biri olan Mauro Icardi'nin en az kendisi kadar ünlü menajer eşi Wanda Nara, katıldığı bir programda şaşırtan itiraflarda bulundu. Nara, Maxi Lopez'i terk edip Icardi ile yeni bir aşka yelken açtıktan sonra neler yaşadığını anlattı.

Icardinin eşi Wanda Naradan aldatma itirafı Çok acı çektim

Başarılı sporculuk kariyerinin yanında özel hayatıyla da sık sık adından söz ettiren Galatasaray'ın Arjantinli yıldız futbolcusu Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ile gündem olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde 10. evlilik yıl dönümlerini kutlayan çift İtalya'ya gitmiş ve romantik pozlarını sosyal medya hesaplarından sevenlerinin beğenisine sunmuştu.

İTİRAF ETTİ

Nara, son olarak katıldığı bir programda özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Eski eşi Maxi Lopez'den ayrıldıktan sonra yaşadıklarını açıklayan ünlü ismin itirafları gündem oldu.

Icardinin eşi Wanda Naradan aldatma itirafı Çok acı çektim

"YATAĞA AĞLAYARAK GİRERDİM"

Ayrılık sonrası zor bir dönemden geçtiğini açıklayan isim şu ifadeleri kullandı:

Mauro hep çok rahattı ama ben değildim. Çok acı çektim, geceleri yatağa ağlayarak girerdim ve 'Umarım Maxi Lopez birine aşık olur' derdim.

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Wanda Nara, duygusal problemlerini Icardi'ye anlattığında aldığı tepkiyle daha çok üzüldüğünü belirtti.

"APTAL MISIN?"

Maxi Lopez'i terk ederek Icardi ile yeni bir aşka yelken açtığı sıralarda duygusal çalkantılar yaşadığını belirten isim, Icardi'den aldığı yanıtı şu ifadelerle anlattı: Mauro da bana 'Aptal mısın? O şu anda çok mutlu olmalı, parti yapıyordur sonuçta bekar' derdi.

Haberin Devamı

Icardinin eşi Wanda Naradan aldatma itirafı Çok acı çektim