Cadde Hülya Gülşen: Hayat bana ikinci bir şans verdi!

Hülya Gülşen: Hayat bana ikinci bir şans verdi!

12.09.2022 - 08:19 | Son Güncellenme:

Türk televizyonlarına damga vuran 'Ferhunde Hanımlar' adlı diziyle şöhreti yakalayan Hülya Gülşen, 16 Ağustos tarihinde beyin kanaması geçirdiğini duyurmuştu. Zor günleri sevenlerinin desteğiyle atlatan Gülşen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Hülya Gülşen: Hayat bana ikinci bir şans verdi

Son olarak İbrahim Büyükak'ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği internet dizisi 'İlginç Bazı Oyunlar'da boy gösteren Hülya Gülşensosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla beyin kanaması geçirdiğini duyurdu. 'Ferhunde Hanımlar' dizisinde canlandırdığı 'Müjgan' karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu, ailesi ve sevenlerinin desteğiyle zor günleri geride bıraktığını belirtti.

Hülya Gülşen: Hayat bana ikinci bir şans verdi

Haberin Devamı

DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Kendisi gibi oyuncu kızı Naz Çağla Irmak'la verdiği pozu yayınlayan Hülya Gülşen, "16 Ağustos 2022'de 'benim başıma gelmez' diyeceğim bir olay yaşadım ve beyin kanaması geçirdim. Hayat bana ikinci bir şans verdi. Şimdi bir görevim var; bu şansı en güzel şekilde değerlendirmek. Bu yaşadığım süreçte o kadar çok teşekkür etmek istediğim kişi var ki" ifadelerini kullandı.

"TAM BİR SEVGİ ZENGİNİYİM"

Ünlü isim, sözlerine; "Öncelikle tüm sağlık çalışanları ve doktorlar, beni hızlıca hastaneye yetiştiren imaj çalışanları ve canımdan çok sevdiğim kızım. Beni en başından beri hiç yalnız bırakmayan dostlarım. Haberi alır almaz uçarak gelen ablam, annem, eniştem, yeğenim, Derin ve Ruba. Her gün sağlığımı takip eden iş arkadaşlarım ve dostlarım. İnsan, bu hayat koşturmacasında ne kadar zengin olduğunu anlamıyor, bugün çok iyi biliyorum ki ben tam bir sevgi zenginiyim. İyi ki varsınız canım ailem, canım dostlarım. En büyük ricam sağlık çalışanlarının el üstünde tutulması, onlar gecelerini gündüzlerine katan beyaz melekler. Hayat çok güzel, bunu arada hatırlayalım olur mu?" diye devam etti.

Hülya Gülşen: Hayat bana ikinci bir şans verdi