CaddeHeroes’un oyuncusu Türk filminde

Heroes’un oyuncusu Türk filminde

03.11.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Heroes dizisinin Somali asıllı oyuncusu Ntare Mwine, ABD’de ödüller almış Türk yönetmen Emre Şahin’in yeni filmi için İstanbul’a gelecek

Heroes’un oyuncusu Türk filminde

Heroes dizisinin 1. sezonunda Usutu karakterini canlandıran, 3. sezonda ise rolü daha da genişletilerek kadroya dahil edilen Somali asıllı oyuncu Ntare Mwine, kasım ayının ortasında yapımcılığını Bülent Turgut’un yapacağı Emre Şahin’in “40” isimli sinema filmi için İstanbul’a gelecek. Heroes’den önce “The Riches” dizisinde rol alan Mwine, filmde “Yaprak Dökümü” dizisinin Ferhunde’si Deniz Çakır ve Ali Atay’la başrol oynayacak.
Farklı dünyalardan üç insanın İstanbul’da bir çanta sayesinde yollarının kesişmesini konu alan filmde Mwine, Paris’e gitmek için varını yoğunu insan ticareti yapanlara ka2ptırmış ama kandırılarak İstanbul’a getirilmiş Nijeryalı bir adamı canlandıracak. Çakır’ın Sevda isimli hemşire olarak seyirci karşısına çıkacağı filmde Atay ise mafya üyesini oynayacak. Amerika’da öğrenci oscarları olarak bilinen Emmy ödüllerinde “En İyi Film” ve “En İyi Kurgu”, Beverly Hills Uluslararası Film Festivali’nde ‘En İyi Sinematografi Ödülü” sahibi yönetmen Şahin, History Channel’da “Underground” isimli programı hazırlıyor.