CaddeHazal Kaya, 'Password'e konuk oluyor

Hazal Kaya, 'Password'e konuk oluyor

31.07.2024 - 11:19 | Son Güncellenme:

Şebnem Bozoklu’nun sunduğu, Enis Arıkan’ın ise daimî yarışmacı olduğu 'Password', ünlü oyuncu Hazal Kaya’yı ağırlıyor. Enis ve Hazal’ın kıyasıya mücadele edeceği, rekabetin ve hırsın doruğa çıkacağı Password, 2 Ağustos Cuma günü yeni bölümüyle Kanal D’de yayınlanacak.

Password, heyecanın ve kahkahanın bir arada yaşandığı üçüncü bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Fenomen dizi 'Aşk-ı Memnu'da 'Nihal' karakterini canlandıran Hazal Kaya’nın konuk olduğu bölümün fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

"ENİS'İ YENMEYİ O KADAR ÇOK İSTİYORUM Kİ"

Tanıtım filminde, “Ben buraya gerçekten hasetlenip geldim. Enis’i yenmeyi o kadar çok istiyorum ki” diyerek iddiasını ortaya koyan Hazal Kaya’nın yarışma performansı şimdiden merak uyandırdı.

Hazal Kaya, Passworde konuk oluyor

ÖDÜL İÇİN HER YOL DENENECEK

Yarışmada Hazal ve Enis’in dostluğu ikinci plana atılacak, ünlüler takım arkadaşlarını 250 bin TL'lik büyük ödüle taşımak için her yolu deneyecek. Kazanmak için Hazal ve Enis’in düştüğü durumlar, kahkahanın dozunu artırırken ekran başındakilere eğlenceli anlar yaşatacak.

Hazal Kaya, Passworde konuk oluyor

YAZ BOYUNCA KANAL D'DE

Yapımcılığını Shine Medya’nın üstlendiği, kelimelerin savaşına sahne olan Password, bu cuma saat 20:00’de üçüncü bölümüyle Kanal D’de yayınlanacak. Yaz sezonu boyunca her hafta birbirinden ünlü isimleri konuk eden, seyircilere keyifli dakikalar yaşatan Password’ü kaçırmayın.

Hazal Kaya, Passworde konuk oluyor

Yazarlar