Cadde‘Hayata Sarıl’ ilgi görüyor

‘Hayata Sarıl’ ilgi görüyor

10.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Radisson Blu Resid-ence İstanbul Batışehir Executive Chef’i Necati Özçelik ve Radisson Blu Conference and Airport Hotel İstanbul Executive Chef’i Emre Öztop, iş insanı Ayşegül Uluç’la, Hayata Sarıl Lokantası için yemeklerini pişirdi.

‘Hayata Sarıl’  ilgi görüyor

Gruba bağlı, her ay belirlenen iki otelin Executive Chef’i bir gün boyunca belirledikleri özel bir menüyü pişiriyor ve servis ediyor. Gün boyu gelen misafirlerin satın aldığı bu menüden elde edilen gelir, projenin bütçesine destek olmak için kullanılıyor. Oteller grubu adına İlhan Akpınar, “Amacımız, ihtiyacı olanlara ulaşabilmek ve destek olmak. Hayat paylaşınca daha güzel” diye konuştu.