Cadde‘Hasetlenip geldim’

‘Hasetlenip geldim’

01.08.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Hazal Kaya, ‘Password’a konuk olacak. Oyuncu, rakibi Arıkan için, “Buraya gerçekten hasetlenip geldim. Enis’i yenmeyi o kadar çok istiyorum ki” dedi.

‘Hasetlenip geldim’

Şebnem Bozoklu’nun eğlenceli sunumu, Enis Arıkan’ın daimi yarışmacı olduğu ‘Password’, bu hafta Hazal Kaya’yı ağırlıyor. Arıkan ve Kaya’nın kıyasıya mücadele edeceği, rekabetin ve hırsın doruğa çıkacağı proje, yeni bölümüyle yarın saat 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak. Tanıtım filminde, “Ben buraya gerçekten hasetlenip geldim. Enis’i yenmeyi o kadar çok istiyorum ki” diyerek, iddiasını ortaya koyan Kaya’nın yarışma performansı şimdiden merak uyandırdı.

Haberin Devamı

Dostluğu ikinci plana atacak olan ünlüler, takım arkadaşlarını 250 bin liralık büyük ödüle taşımak için her yolu deneyecek. Kazanmak için Kaya ve Arıkan’ın düştüğü durumlar, kahkahanın dozunu artırırken ekran başındakilere eğlenceli anlar yaşatacak. Yaz sezonu boyunca her hafta birbirinden ünlü isimleri konuk eden, yapımcılığını Shine Medya’nın üstlendiği kelimelerin savaşına sahne olan ‘Password’ üçüncü bölümüyle Kanal D’de yayınlanacak.