CaddeHamza Yazıcı: Maruz kaldığım zorbalık bitmedi!

Hamza Yazıcı: Maruz kaldığım zorbalık bitmedi!

31.08.2024 - 12:03 | Son Güncellenme:

Tiyatro kariyerine 2008 yılında adım atan, 'Güldür Güldür'de hayat verdiği 'Taylan' karakteriyle dikkat çeken, 'Çok Güzel Hareketler 2'de adından söz ettiren Hamza Yazıcı, fiziksel farklılığından dolayı yaşadıklarını anlattı.

Hamza Yazıcı: Maruz kaldığım zorbalık bitmedi

'Organize İşler: Sazan Sarmalı', 'Kolonya Cumhuriyeti', 'Çok Güzel Hareketler' ve 'Camdaki Kız' gibi yapımlarda rol alan Hamza Yazıcı (32), Sibel Arna'nın YouTube programına konuk oldu.

Haberin Devamı

"FARKINDA OLMADAN İNTİKAMCI BİRİNE DÖNÜŞMÜŞTÜM"

Hataylı bir ailenin yedi çocuğundan en küçüğü olan ünlü oyuncu, 18 yaşına kadar çok öfkeli biri olduğunu belirterek, "18'imden öncesi biraz karanlık. Tiyatroyla tanışınca oradaki sosyal çevre beni kendime getirdi. Sahneye çıkmak, tebrik edilmek, alkış duymak özgüven verdi. Küçükken maruz kaldığım zorbalık beni farkında olmadan intikamcı bir bireye dönüştürmüştü. Çok öfkeliydim. Zorbalık yapan tarafa bir şey ispat etme çabasına büründüm. Hep 'Ben de bir şeyler yapabilirim'i kanıtlamaya çalıştım" ifadelerini kullandı.

Hamza Yazıcı: Maruz kaldığım zorbalık bitmedi

"ZORBALIK ARTIK BİR KABULLENİŞ OLDU"

Özellikle son bir yıldır o öfkenin, o intikamın insana zarar verdiğini hissettim, benden bir şeyler götürdüğünü fark ettim. Bana yapılan zorbalık bitmedi, devam ediyor ama artık daha anlayışlıyım onlara karşı. Kötülük yapacak zekaya da sahibim ama yapmıyorum, iyi biri olmaya çalışıyorum. Zorbalık artık bir kabulleniş oldu. Bir şeyleri değiştiremezseniz kabul etmeniz gerekiyor. Ünlü olmadan önce negatif taraftan bir zorbalık vardı. Ünlü olduktan sonra daha pozitif tarafa döndü ama o da zorbalıktır. Mesela adamın biri geliyor, şapkama vurup kaçıyor. Ne yapabilirsin, ne diyebilirsin?

Hamza Yazıcı: Maruz kaldığım zorbalık bitmedi

"CÜCE DENMESİNDE SORUN YOK"

128 cm boyundaki Hamza Yazıcı, "Bana 'cüce' denmesinden yana bir sorun yok. Niyet önemli. 'Kısa' dediğinizde de alınabilirler. Bu ne dediğinizle değil, nasıl söylediğimizle ilgili" şeklinde konuştu.

Hamza Yazıcı: Maruz kaldığım zorbalık bitmedi

Haberin Devamı

"AİLE KURMA HAYALİM VAR "

Baba olmak istediğini açıklayan ünlü oyuncu, "Küçüklüğümden beri aile kurma hayalim var. Tabii ki kadınları çok seviyorum. Çok flörtöz değilim. Yılmaz Erdoğan, ‘Hamza bunları takma kafana oğlum, başarı seksi bir şeydir’ der. Gerçekten öyle. Şu anda sevgilim yok ama taliplerimi bekliyorum.