CaddeHakan Altun'dan 'çocuk' cevabı: O özlem içimde kalacak!

Hakan Altun'dan 'çocuk' cevabı: O özlem içimde kalacak!

03.08.2024 - 07:36 | Son Güncellenme:

Fantezi müziğin sevilen isimlerinden Hakan Altun, Harbiye Açık Hava Sahnesi’ndeki konserinden önce gazetecilerle bir araya geldi. Ünlü isim, “Çocuk özlemi var mı? Evlatlık almayı düşünür müsünüz?” sorusuna duygusal bir yanıt verdi.

Hakan Altundan çocuk cevabı: O özlem içimde kalacak

Arabesk müziğin usta ismi Hakan Altun (51), geçtiğimiz akşam Harbiye Açık Hava Sahnesi’nde büyüleyici bir performansa daha imza attı. Jolly Joker organizasyonuyla düzenlenen özel konser, sanatçının yedinci kez sahne aldığı Harbiye’de büyük ilgiyle karşılandı.

Haberin Devamı

Haftalardır hazırlıkları süren konserde, Hakan Altun sahnesine özel olarak tasarlanan ışık sistemiyle etkileyici bir görsel şov sunarak izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Hakan Altundan çocuk cevabı: O özlem içimde kalacak

YENİ ŞARKISINI İLK KEZ PAYLAŞTI

Klasikleşmiş hitleriyle hem duygusal hem de keyifli anlar yaşatan sanatçı, yakın zamanda çıkaracağı “Rota yeniden Oluşturuldu” adlı şarkısını ilk kez Harbiye Açık Hava Sahnesinde binlerce seveniyle paylaştı.

Hakan Altundan çocuk cevabı: O özlem içimde kalacak

DUYGUSAL CEVAP!

Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Hakan Altun “Çocuk özlemi var mı? Evlatlık almayı düşünür müsünüz?” sorusuna duygusal bir yanıt verdi:

Çocuk özlemi çok var ve o özlem içimde kalacak sanırım, öyle bir şey olursa isterim tabi ki.

Hakan Altundan çocuk cevabı: O özlem içimde kalacak

"BENDE BİR MANYAKLIK VAR GALİBA"

Öte yandan Hakan Altun, daha önce aşkı neden bulamadığı sorusuna, "Bende bir manyaklık var galiba, ne bileyim?" şeklinde cevap vermişti.