29.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:
Tarih kokan atmosfer
Grande Molo Restaurant, Boğaz manzarası, tarihi atmosferi, sade ve şık dekorasyonunda, Türk ve İtalyan mutfağının lezzetlerini sunuyor. Şehrin karmaşasından uzak 131 yıllık Eski Büyükdere İskelesi’nin içinde yer alan mekan, özel davetler, toplantılar ve tanıtım organizasyonlarına da ev sahipliği yapıyor.
Eğlence eşliğinde
Polonezköy’de yer alan Digma, şehirden uzaklaşmak isteyen herkesi ağırlıyor. Düğün, davet organizasyonları ve şirket yemekleri için de hizmet veren mekan, klasikleşmiş tatlara kattığı yorumlarla ilgi çekiyor. Serpme kahvaltıdan ızgaraya, taş fırınından çıkan pidelerden, pizzalara kadar tatlar bulunduran Digma, evcil hayvanlarıyla gelenleri de misafir ediyor.
Deniz konsepti
Çırağan Sarayı’ndaki Bosphorus Grill, açık büfe et ve sebze seçeneklerine eklenen deniz mahsüllerinin yanı sıra, dekorasyonunu da yeniledi. Boğaz manzaralı mekanda, servis ekibinin üniformalarından, çatal bıçak takımlarına kadar deniz konsepti yansıtılıyor.
İstiridye Fransa’dan
Rumelihisarı’ndaki Kiss the Frog’un menüsünde suşi, pizza, ev yapımı makarnalar ve kabuklu-kabuksuz deniz ürünleri bulunuyor. Restoranda, Fransa’dan gelen canlı istiridye ve ıstakozlar da var. Odun fırınında yapılan deniz ürünlü pizzalar, ahtapotlu lahmacun ve ekmekler, doğal ekşi maya kullanılarak hazırlanıyor.
Mozarella burger şubelerde
Beeves Burger&Steak, Türkiye’nin ilk dry-aged (kurutularak bekletilmiş et) burgerinden sonra şimdi de mozarella burgeri müşterilerinin beğenisine sunuyor. Yeni lezzette, ekmek yerine özel panelenmiş mozarella kullanılıyor.
Sonbahara özel lezzetler
Bomontiada’daki Kilimanjaro, sonbahar-kış menüsüne mevsim lezzetlerini ekledi. Zeytinyağlı fasulye; islenmiş domates ve dinlendirilmiş soğanla, konfi tekniğiyle pişirilmesiyle hazırlanıyor. Mekandaki tatlılar arasında bulunan ve vanilyalı dondurmayla servis edilen ev yapımı tarçınlı çörek burger de dikkat çekiyor.