22.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:
Peru esintisi
Swissôtel the Bosphorus’ta yer alan 16 Roof, pazar günkü brunch menüsüne, Peru yemeklerini de ekledi. Çocuklar içinse, özel yiyeceklerin yanı sıra, oyun alanları ve aktiviteler bulunuyor.
Çikolata ve kahve bir arada
1983Beyoğlu, çikolata ve kahveyi bir araya getirdi. Beyoğlu’nun yanı sıra Antalya, Adana, Muğla, Mersin, Yalova, Afyon ve Balıkesir’deki şubelerinde hizmet veren marka, fındıklı, sütlü, bitter kırma çikolatalarını Türk ve dünya kahveleriyle müşterilerine sunuyor.
Mevsime göre menü
Nişantaşı’ndaki Must, mevsime uygun menüsüyle hizmet veriyor. Mekanda, her gece farklı DJ’ler setin başına geçiyor.
Kelle paçadan sonra kebap
Mahir Restaurant, Osmanbey’de ikinci şubesini açtı. İlk yerinde kelle paça sunan mekan, bu kez kebap konseptiyle konuklarını ağırlıyor. Aşçılığını Mahir Nazlıcan’ın üstlendiği restoranın, işletmeciliğini ise Uğur Nazlıcan yapıyor. Menüdeki kelle paça, kendi suyundan pişiriliyor.
Altı gün hizmet
Arnavutköy’deki Small, yeni sezona, ‘Merhaba’ dedi. Mekan, pazartesi hariç haftanın altı günü hizmet veriyor. İşletmeciliği Sibel Mert’in, müzik direktörlüğünü ise Ayhan Kıray’ın üstlendiği partilerde, eğlence sabaha kadar sürüyor.