CaddeHaftanın mekanları

Haftanın mekanları

30.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları

‘Steak’ konseptiyle City’s’de

Haberin Devamı

Beeves Steak&Burger, Nişantaşı City’s Mahalle’de yer alan yeni mekanında müşterilerini ağırlıyor. Marka, ızgara ünitesini kurarak iddialı olduğu ‘steak’ tatlarını da menüsüne ekledi. Dünyanın en lezzetli bifteği olarak bilinen ‘Kobe eti’, geleneksel steaklerin yanı sıra ‘dry-aged burger’ (kururtularak bekletilmiş) seçeneklerini de sunuluyor.

Haftanın mekanları

Ferahlatıcı lezzetler

Caffè Nero, soğuk lezzetlerden vazgeçmeyen misafirleri için İtalyan kahvelerinin yanı sıra, ahududu&hibiskus iced tea ve limonata gibi seçenekler sunuyor. Doğal meyve sularının shaker’da buzla buluşmasıyla yapılan shaken over ice çeşitleri, kişiye özel olarak hazırlanıyor.

Haftanın mekanları

Yaza özel ‘sağlıklı yaşa’ menüsü

Mövenpick Hotel İstanbul, yaza özel ‘sağlıklı yaşa’ menüsü hazırladı. Menüde vücut dengesini de korumaya yardımcı olan örnekler yer alıyor. Arpacık soğanı, yeşil biber, fındık yağı ve maskulin yeşillik eşliğinde sunulan levrek tartar, ekşi mayalı ekmek üzerinde mascarpone peyniri, kayısı, badem ve rokalı pesto, misket limonu ve yaban turpu köpüğünün eşlik ettiği fırında somon seçeneklerden birkaçı...

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

İtalyanmutfağından seçenekler

Mezzaluna, yeni menüsüyle misafirlerini ağırlıyor. İtalyan şef Fabio Brambilla, geleneksel ve yenilikçi unsurları harmanlayarak hazırladığı reçetelerde, mevsimselliği ön planda tutuyor. Menüde, fusilli al tonno, platessa ai funghi porçini ve filetto di manzo gibi seçenekler var.

Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

Kış bahçesinde yeşil çaylı dondurma

Miyabi Sushi & Japanese Grill Bar, Japon mutfağının lezzetlerini misafirlerinin beğenisine sunuyor. Mekanın temmuz boyunca konuklarına bir sürprizi de var. Yeşillikler içindeki kış bahçesinde 15.00-17.00 saatleri arasında, misafirlere ev yapımı yeşil çaylı dondurma ikram edilecek.

Haftanın mekanları

Yazarlar