30.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:
‘Steak’ konseptiyle City’s’de
Beeves Steak&Burger, Nişantaşı City’s Mahalle’de yer alan yeni mekanında müşterilerini ağırlıyor. Marka, ızgara ünitesini kurarak iddialı olduğu ‘steak’ tatlarını da menüsüne ekledi. Dünyanın en lezzetli bifteği olarak bilinen ‘Kobe eti’, geleneksel steaklerin yanı sıra ‘dry-aged burger’ (kururtularak bekletilmiş) seçeneklerini de sunuluyor.
Ferahlatıcı lezzetler
Caffè Nero, soğuk lezzetlerden vazgeçmeyen misafirleri için İtalyan kahvelerinin yanı sıra, ahududu&hibiskus iced tea ve limonata gibi seçenekler sunuyor. Doğal meyve sularının shaker’da buzla buluşmasıyla yapılan shaken over ice çeşitleri, kişiye özel olarak hazırlanıyor.
Yaza özel ‘sağlıklı yaşa’ menüsü
Mövenpick Hotel İstanbul, yaza özel ‘sağlıklı yaşa’ menüsü hazırladı. Menüde vücut dengesini de korumaya yardımcı olan örnekler yer alıyor. Arpacık soğanı, yeşil biber, fındık yağı ve maskulin yeşillik eşliğinde sunulan levrek tartar, ekşi mayalı ekmek üzerinde mascarpone peyniri, kayısı, badem ve rokalı pesto, misket limonu ve yaban turpu köpüğünün eşlik ettiği fırında somon seçeneklerden birkaçı...
İtalyanmutfağından seçenekler
Mezzaluna, yeni menüsüyle misafirlerini ağırlıyor. İtalyan şef Fabio Brambilla, geleneksel ve yenilikçi unsurları harmanlayarak hazırladığı reçetelerde, mevsimselliği ön planda tutuyor. Menüde, fusilli al tonno, platessa ai funghi porçini ve filetto di manzo gibi seçenekler var.
Kış bahçesinde yeşil çaylı dondurma
Miyabi Sushi & Japanese Grill Bar, Japon mutfağının lezzetlerini misafirlerinin beğenisine sunuyor. Mekanın temmuz boyunca konuklarına bir sürprizi de var. Yeşillikler içindeki kış bahçesinde 15.00-17.00 saatleri arasında, misafirlere ev yapımı yeşil çaylı dondurma ikram edilecek.
2025 yılının ilk üç ayında, birçok ünlü isim aramızdan ayrıldı. Kendi alanlarında büyük başarılara imza atmış usta sanatçılar, müzisyenler ve diğer ünlü figürler hayatını kaybetti. İşte, 2025 yılının ilk üç ayında aramızdan ayrılan o değerli isimler...