10.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:
70’İNCİ YILA ÖZEL
1948 yılında İsviçre Zürih’te hizmete giren ilk Mövenpick restoranının 70’inci yıl dönümü, tüm Mövenpick Otelleri’nde 40 gün 40 gece kutlanacak. Özel hazırlanan menüde klasik ve modern lezzetleri buluşturan yedi sıra dışı tat yer alıyor. En popüler Mövenpick imzalı yemeklerin de dahil olduğu, dünya mutfaklarından ve gastronomi trendlerinden ilham alınarak yeniden yorumlanan favoriler, lezzet düşkünlerini bekliyor.
GAZİANTEP TATLARI BİR ARADA
Ulus Tepeleme Kebap, zengin Gaziantep mutfağının farklı tatlarını müşterilerinin beğenisine sunuyor. Mekanın spesiyalitesi tepeleme kebap, tamamı zırhla çekilerek hazırlanmış oruk kebabı, pirzola, kaburga, kuzu tandır, kuzu ve tavuk şiş ilgi görüyor. Tatlı menüsünde ise katmer öne çıkıyor.
YENİ BULUŞMA ADRESİ
Altıncı yaşını kutlayan Frankie İstanbul, yoğun iş temposunun ve alışveriş merkezlerinin kalbinde yer alan konumunun avantajıyla öğle yemeklerinin yeni buluşma adresi oluyor. Seçmeli set menüsündeki her damak tadına uygun lezzetleriyle misafirlerini ağırlayan mekan, fiyat politikasıyla da ulaşılabilirlik sunuyor.
DÜNYA MUTFAĞINDAN LEZZETLER
Radisson Blu Kayseri, geleneksel menüsüyle konuklarını ağırlıyor. Yerel ve dünya mutfağından lezzetleri bir arada sunan otel, terasıyla Kayseri manzarasını ayaklar altına seriyor. Otel, ayrıca kayak tutkunları için Erciyes’e, sporseverler içinse Kadir Has Stadyumu’na ulaşım fırsatı sağlıyor. Menüsünde Kayseri tabağı yağlama, içli köfte, yaprak sarması, mantı ve dana biftek gibi lezzetler var.
BAHÇEŞEHİR'DE İTALYAN RUHU
İtalyan mutfağının lezzetlerini küçük dokunuşlarla yorumlayan All Eatalian, müşterilerine İstanbul Bahçeşehir’de Akdeniz ruhunu yaşatıyor. Menüde pizzalar, keçi ve tulum peynirinin harmanı rimini salatası ve burger gibi seçenekler var. Ayrıca Leonardo di Pollo, minestrone çorba, atıştırmalık bruschetta, deniz mahsullü risotto, özel baharatlar ve soslarla hazırlanan taze makarnalar da keşfedilmeyi bekliyor.
ÖĞLE SERVİSLERİ BAŞLIYOR
Nişantaşı The St.Regis İstanbul’un içerisinde yer alan Spago, saat 12.00-18.00 arasında müşterileri için öğle servisine başladı. Teras manzarasıyla konuklarını karşılayan mekan, öğle saatlerinde hem iş toplantılarına hem de keyifli buluşmalara ev sahipliği yapıyor. Menüsünde buharda pişirilmiş ‘Hong Kong’ usulü levrek ve ızgara dana bonfile gibi seçenekler var.
FARKLI KAHVALTI KONSEPTİ
Şef Umut Karakuş’un mutfağı Aila, yeni Türk kahvaltısı konseptine ev sahipliği yapmaya başlıyor. Antakya’nın sürk peynirinden domat zeytinine, Varto keçi peynirinden Van otlu peynirine kadar onlarca özgün lezzet menüde yer alıyor. Sıcak humuslu yumurta, kırmızı pancarlı, ıspanaklı ve sade olarak üç tipte sunulan omlet, otlu, peynirli ve pastırmalı pideler diğer seçeneklerden birkaçı.
Kanser tedavisi gören 76 yaşındaki usta sanatçı İlhan Şeşen'in sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.