Yeniköy’de misafirlerine kapılarını açan Fonduralı, kendine özgü dokusu ve birbirinden lezzetli yemekleriyle, misafirlerini ağırlıyor.
Haftanın belirli günleri canlı akustik müziğin olduğu mekanda, sürpriz isimler de sahne alıyor.
Boğaz keyfi
Bebek Meyhanesi, farklı meze çeşitleri sunuyor. Boğaz manzaralı mekanda, avokadolu karides, levrek marin, vişneli kuşkonmaz, tarçınlı midye pilaki ve adaçayıyla marine edilmiş levrek fileto gibi lezzetler ön plana çıkıyor.
Bal kabağı Ankara’dan geliyor Kış mevsiminin gelmesiyle Hafız Mustafa, misafirleri için Ankara’da yetiştirilen özel mahsul bal kabağını, İstanbul ve Dubai’de tatlıseverlere sunuyor. Tahin ve cevizle süslenen kabak tatlısı, isteğe göre pekmez ve kaymakla da servis edilebiliyor. Mekanda ayrıca bal kabaklı muhallebi ile pasta da bulunuyor.
Sınırsız eğlence Kadıköy Al SharQ, ‘İyi
yemek ve sınırsız eğlence’ mottosuyla misafirlerini ağırlıyor. Mekanın menüsünde, mouttabbal, mouktara, labneh avo, kuru patlıcan dolması, fellah
köfte, muhammara ve çıtır mantı öne çıkanlar arasında...
Fransız mutfağı
Kozyatağı Hilton Otel’in içinde yer alan Mon Amour, misafirlerine Türk ve Fransız yemeklerini sunuyor. Şef Rıza Baylan’ın sürpriz dokunuşlarıyla lezzet şöleni yaşattığı menüde, chef’s uskumru, vişne aşkı, sakız kabağı dolması, crevette fantaise, traiteur ve çıtır
börek gibi lezzetler bulunuyor.
Caz ve suşi
Nişantaşı’nda 10’uncu yılını geride bırakan Biber Bar’da, perşembe günleri caz müziği eşliğinde suşi servis ediliyor. Erkan Kara işletmeciliğindeki mekanın menüsünde, Fransa ve İtalya mutfağından lezzetler de var.