CaddeHadise'den cesur paylaşım! Kalça dansı olay oldu

Hadise'den cesur paylaşım! Kalça dansı olay oldu

01.09.2024 - 16:33 | Son Güncellenme:

Özel hayatıyla ve sahne performansıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Hadise, yayınladığı kalça dansıyla olay oldu. Ünlü ismin paylaşımına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla büyük yankı uyandırıyor.

Haberin Devamı

Şimdilerde yakın arkadaşı Seda Bakan ile 'Esas Oğlan' adlı dizinin çekimleri için sette olan isim, sahnelerini de aksatmadan devam ettiriyor.

CESUR PAYLAŞIM!

Birbirinden iddialı pozlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Hadise'nin Instagram hesabında büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. Her paylaşımıyla olay olan güzel şarkıcı, bu sefer kalça dansı yaptığı anları paylaştı.

AĞIR ÇEKİMDE PAYLAŞTI

Sahnelerinde tercih ettiği tarzıyla da sık sık adından söz ettiren isim, çok konuşulacak performanslarına bir yenisini ekledi. Hozier'in "Take Me to Church" adlı şarkısını eklediği paylaşımında ağır çekim kalça dansı yapan Hadise'nin o halleri gündem oldu.

Hadiseden cesur paylaşım Kalça dansı olay oldu

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Hadise'nin bu paylaşımı kısa sürede 65 binden fazla beğeni alırken, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından da eleştiri yağmuruna tutuldu. Ünlü güzele: 'Bu tür hareketleri yapmak sana hiç yakışmıyor', 'Takipten çıkıyorum', 'Ne bu şimdi?', 'Gerek var mı senin gibi birinin bu hareketleri yapmasına?' gibi yorumlar geldi.

Haberin Devamı

Hadiseden cesur paylaşım Kalça dansı olay oldu

Yazarlar