CaddeGURBETTE AŞK

GURBETTE AŞK

02.11.2013 - 19:06 | Son Güncellenme:

TRT 1’in yeni dizisi “Gurbette Aşk”ta Türk Osman’la Alman Nina’nın aşkı anlatılıyor. Dizinin çekimleri için İstanbul’da tipik bir Köln mahallesi kuruldu.

GURBETTE AŞK

TRT’nin yeni dizisi “Gurbette Aşk”, bu ay ekrana gelmeye hazırlanıyor. Başrollerini Cezmi Baskın, Gökhan Alkan, Müge Boz, Wilma Elles ve Serhat Özcan’ın paylaştığı, dizinin çekimleri Beykoz’daki eski kundura fabrikasının bulunduğu alan üzerine kurulan sette yapılıyor. Ekip, Köln’deki tipik bir Türk mahallesinin kurulduğu sette gazetecilerle bir araya geldi.
Yıllar önce Türkiye’den Almanya’ya göçmüş muhafazakâr bir Türk ailesinin maceralarını anlatan dizide Osman’la Nina’nın aşkının anlatıldığını söyleyen yönetmen Hamdi Alkan, “Bir dönem dizisi çekmiyoruz. Türk-Alman ilişkilerini, kuşak çatışmalarını yansıtan bir dizi bu” dedi.
Dizide olaylar, Nina’nın (Müge Boz) üniversitede İslam Dünyası’nda Diller ve Kültürler bölümünde okurken, gönlünü makine mühendisi Osman’a (Gökhan Alkan) kaptırmasıyla başlıyor.