26.05.2020 - 17:44 | Son Güncellenme:
'Survivor' 25 Mayıs akşamı yayınlanan yeni bölümde, yarışma tarihinde bir ilk gerçekleşti ve canlı yayında bir yarışma yapıldı.
Bu yarışmada Acun Ilıcalı, Instagram hesabından cevabı evet - hayır olacak şeklinde soru sordu. Verilen evet cevaplarının yüzde oranını ise yarışmacıları tahmin etmeye çalıştı. Bu sorulardan bir tanesi de "Birinin profilini gizlice takip ederken yanlışlıkla beğendiniz mi?" şeklinde oldu.
Bu soru ile birlikte Acun Ilıcalı, Yasin'in yıllar önce kendisine gönderdiği bir mesajı hatırladı ve olayı anlattı.
Ilıcalı, "Sizin videolarınız izlensin diye sizlerin hesaplarınızı etiketledim. Etiketleyince Yasin'den bana bildirim geldi. Yıllar önce Yasin'in bana bir mesaj attığı ortaya çıktı. Yasin'in 3 yıl önce bana attığı mesaj ortaya çıktı. 15 Aralık 2017 tarihinde Yasin bir hikaye atmış ve hikayede ben varım."
"Görüntüde bizim Brezilya'daki programımızın final görüntüsü var. Ben hikaye atmışım Yasin, sen de onu koymuşsun. Mesajı okuyunca duygulandım. Yasin, 'Beni de Survivor'a alır mısın? En büyük hayalim. Keşke bu mesajımı da görebilseydin' yazmış. Samimi olarak görünce duygulandım. İşte gördüm ve 'Survivor'a aldım seni" ifadelerini kullandı.
Acun Ilıcalı'nın sözleri üzerine Yunus Emre ise, "Ben de size mesaj atmış ve 'Yaşıyorsun bu hayatı abim ' yazmıştım" itirafıyla herkesi güldürdü.