06.02.2021 - 09:16 | Son Güncellenme:
Şarkıcı Emrah’ın oğlu Tayfun Engin Çolak önceki gün Uçankuş TV’de yayınlanan “Hayatın İçinden” programına konuk oldu. Çolak, programda çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
Çolak, babası hakkında geçtiğimiz yıl yaptığı bir röportajda “Babam bana Bursa’dan bir ev aldı. O evi alırken bana miras feragatnamesi imzalattı. Ondan önce ‘İstersen ben sana bu evi almayayım, gel benimle kal. Böyle bir şey yaşamayalım’ dedi. ‘İstemiyorum, ben annemle kalacağım’ dedim. İkimiz arasındaki bütün bağ bir imza ile bitti” demişti.
Çolak sözlerinin arkasında olduğunu söyledi ve ekledi: “Annem benim için hayatını adadı, ben de onun için bir imza attım.” Çolak, sunucuların “Babanızın sosyal medya hesaplarına bakıyor musunuz?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Bakamıyorum çünkü beni engelledi.”
Çolak ayrıca annesinin hayat hikâyesini kitap haline getireceğini söyledi.
Anne Ebru Çolak, yayına telefonla bağlandı ve oğlunun çok zor zamanlar yaşadığınu şu sözlerle anlattı; “İmza atmaması için çok mücadele verdim ama attı. 24 yaşında üniversiteyi bitirdikten sonra da nafaka almadık. Oğlumun babasıyla kopma noktası tazminat davasını kazanmamdan sonra başladı. Bu çocuğu 10 yaşına kadar ben büyüttüm. Karşı taraf bir şişe süt almadı. Neredeydi bu adam!”