23.02.2022 - 13:48 | Son Güncellenme:
DHA/ Özden ATİK / İSTANBUL
Oyuncu Tamer Karadağlı ve Iraz Yıldız, Instagram üzerinden kendilerine yapılan yorumlardan dolayı Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayetçi olmuşlardı. Şikayet üzerine savcılık, şüpheli Özcan D. hakkında dava açtı. Antalya 27. Asliye Ceza Mahkemesi de İstanbul’da yaşayan şikayetçi Tamer Karadağlı’nın ifadesinin talimat yoluyla alınmasına karar verdi.
Tamer Karadağlı bugün avukatı Mehmet Murat Aslan ile ifade vermek üzere İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesi’ne geldi. Şikayetçi olarak ifade veren Karadağlı, "Sanıktan şikayetçiyim, cezalandırılmasını istiyorum" dedi. Karadağlı’nın ifadesinin, Antalya’daki mahkemesine gönderilmesine karar verildi.
Tamer Karadağlı duruşma salonu dışında bekleyen gazetecilerin soruları üzerine, "Şikayetçiyim. Söyledim. Sosyal medya üzerinden hakaret ve küfredildi. Ben de sorumlu bir vatandaş olarak hukuki hakkımı kullandım" dedi. Karadağlı, "Hangi olay?" diye sorulması üzerine "Bu röportaja girer ama, gerekli açıklamayı yaptım" diye cevap verdi.
İddianamede, Tamer Karadağlı ve Iraz Yıldız’ın arkadaş oldukları, 21 Nisan 2021’de şikayet dilekçesi veren şikayetçilerin Iraz Yıldız’a Instagram hesabı üzerinden yorum yapan Özcan D’nin yaptığı yorumlarla hakaret ve cinsel taciz suçlarını işlediği iddia edildi.
Öte yandan Tamer Karadağlı, kendisi gibi oyuncu olan Arzu Balkan ile 2002 yılında nikah masasına oturmuş, ünlü çiftin evliliği kızları doğduktan bir yıl sonra sona ermişti.
2006 yılında Zeyno adını verdikleri çocukları dünyaya gelen ikili, ayrılık sonrası dost kalmayı başarırken, zaman zaman sosyal medyada fotoğraf da paylaşıyor.