17.01.2022 - 09:58 | Son Güncellenme:
Kanal D’de yayınlanan sevilen dizi ‘Camdaki Kız’ın Muzo’su Enis Arıkan ile yakın dostu Şebnem Bozoklu, bir dijital platformdaki ‘Dayı Şov’a konuk oldu.
Starlığın formülünü açıklayan Enis Arıkan, “Ajda Pekkan gibi hep gencecik kalacağım. Her yerimi yaptırıyorum” sözleriyle herkesi güldürmeyi başardı.
Sır saklayamadığını itiraf eden oyuncu, “Ezgi Mola'dan duyduğumu hemen Şebo’ya (Bozoklu) yetiştiririm. Ben biraz o yılanlıkları yaparım” diye konuştu.
Şebnem Bozoklu ,“Sektörde herkesle arası iyi olan ve her istendiğinde ağlayabilen kadın oyuncu kimdir?” sorusuna “Ezgi Mola” cevabını verdi.
Öte yandan geçtiğimiz haftalarda da ikinci kez koronavirüse yakalanan Arıkan, kötü haberi sosyal medya üzerinden duyurmuş ve "İkinci kez korona olan dünya güzeline alkışlarınızı bekliyorum" ifadelerini kullanmıştı. Evinde karantinada kalan oyuncu, Instagram hesabından bir takipçisinin canlandırdığı karakter üzerinden yaptığı yorumu yayınlamıştı.
Ünlü oyuncunun, paylaştığı yorumda, takipçisi; "Enis Arıkan'ın Muzo rolüyle herkesle mesafeliyken ikinci kez korona olması ve Hande Ataizi'nin 'Cana' rolüyle yakınlaşmadığı adam kalmayıp hiç corona olmaması. Gerçekten kötüye hiçbir şey olmuyor. Corona bile" ifadelerini kullanmıştı.
Enis Arıkan ise hayranının bu tweetine "Duyduğum en haklı isyan" yanıtını verdi ve bu diyaloğu yaklaşık 3 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından paylaşmıştı.