07.06.2021 - 07:10 | Son Güncellenme:
UMUT ÜNVER/ MİLLİYET
Geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalanan ve kısa sürede sağlığına kavuşan model Didem Soydan, bir dönem aynı evi paylaştığı Umut Eker ve arkadaş gurubuyla Bodrum'a tatile gitti.
Önceki gün Yalıkavak’taki kaldıkları otelin havuzuna inen 37 yaşındaki model, havuz başında güneşlendi.
Bir ara yerinden kalkan Didem Soydan, tanga bikinisinin üzerine pareosunu bağlasa da görüntülenmekten kurtulamadı.
Gün boyu şezlongta güneşlenen ve arkadaşlarıyla sohbet eden Soydan’ın bu halleri objektiflere böyle yansıdı.
Bir arada Umut Eker ve bir arkadaşıyla sohbet eden Didem Soydan'ın bikinisinin ayarını ünlü modacı Eker yaptı.
Soydan, geçen ay da YouTube'daki 'Buralarda Neler Dönüyor Bir Bilsen' programına konuk olmuş ve özel hayatına dair çarpıcı itiraflarda bulunmuştu.
Ünlü model, "Eve ayakkabıyla girmem. Ama fantezi için özel ayakkabılarım var." sözleriyle magazin gündemine oturmuş, günlerce konuşulmuştu.
Öte yandan Didem Soydan, bir süredir 'Maraşlı' dizisinde başrol oynayan kendisinden yedi yaş küçük Burak Deniz ile aşk yaşıyor.
Burak Deniz, birkaç ay önce habercilerin "Didem Soydan'la evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt vermiş, "Didem'le vakit geçiriyorum. Evde kişisel bakımlarımı yapıyorum. Evlilik olayları için de kısmet bu işler" demişti.