08.12.2020 - 12:35 | Son Güncellenme:
Başarılı yapımcı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde 'Issız Adam' filmiyle ünlenen oyuncu Cemal Hünal'ın, 'Survivor 2021' kadrosunda yer alacağını açıkladı.
Cemal Hünal’ın fotoğrafını yayınlayan Acun Ilıcalı, ”Issız adam, ıssız ada” notunu bırakarak, 'Survivor 2021' sürprizini duyurdu.
"Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu?" açıklaması ile gündem olan oyuncu Öykü Çelik'in de 'Survivor 2021' kadrosuna katıldığı öne sürüldü.
Hayranlarının geri sayıma başladığı yarışmada, ünlülerde olduğu gibi gönüllüler takımına ilişkin isimlerin de yavaş yavaş netleşmeye başladığı öğrenildi.
Cemal Hünal ve Öykü Çelik'in ardından 'Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i Batuhan Karacakaya'nın da 'Survivor 2021'e gideceği iddia edildi.
Batuhan Karacakaya'nın, sosyal medya hesabından "Hissediyorum... Güzel şeyler olacak" notuyla yaptığı paylaşım bu iddiaları kuvvetlendirdi.
23 yaşındaki Batuhan Karacakaya, bir döneme damga vuran 'Aşk-ı Memnu' dizisi ile şöhrete kavuşmuştu.
'Bıçak Sırtı'nın 'Murat'ı, 'Aşk-ı Memnu'nun 'Bülent'i olan, son olarak 'Diriliş Ertuğrul' dizisiyle izleyici karşısına çıkan Batuhan Karacakaya'nın değişimi, sosyal medyada sıklıkla gündeme geliyor.
Henüz 10 yaşındayken 'Aşk-ı Memnu' dizisinde 'Bülent' karakterine hayat veren Batuhan Karacakaya, dizinin kamera arkasında yaşananları takipçilerine anlatmıştı.
Dizide 'Behlül'ün 'Nihal'e olan aşkını kanıtlamak için saçlarını kestiği sahneyle dalga geçtiğini anlatan Batuhan Karacakaya, ilerleyen bölümlerde aynı durumun 'Bülent'in başına geldiğini söyledi.
Ardından 'Bülent'in 'Bihter'e "Sana anne diyebilir miyim?" dediği sahnede çok zorlandığını anlatan oyuncu, "Ağlamam için gözüme bir şey sürdüler, o kadar canım yandı ki gözümü açamadım. Tabi sonra canım yandığı için gerçekten ağladım" ifadelerini kullandı.
Demet Akalın, 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' adlı programda, Acun Ilıcalı'nın Okan Kurt'u Survivor'a davet ettiği açıklandı. Okan Kurt'un henüz kararını vermediği öğrenildi.
Akalın, "Acun Ilıcalı'ya 'Ben çok istiyorum gitmesini. O da ister ama Hira engeline takılabilir' dedim. Ilıcalı da televizyonun karşısında babasını seyreder' dedi" açıklamasında bulundu.