CaddeFrekans tıbbı: Bioregülasyon tedavisi

Frekans tıbbı: Bioregülasyon tedavisi

11.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Albert Einstein der ki “Hayatta her şey titreşimden ibarettir.” Frekans da sıklık anlamına gelen bir kelimeden türetilmiştir ve titreşimin sıklığını ifade eder.

Frekans tıbbı: Bioregülasyon tedavisi

Evrende var olan gözle görünen ve görünmeyen her şey belirli frekans aralıklarında devamlı bir titreşim içerisindedir. Örneğin; her meyve, sebze, su, mineral, element, ışık, renk, ses, ısı ve aklınıza gelebilecek her şey kendine has bir frekans aralığında titreşir.

Haberin Devamı

Şimdi gelelim, “Bu frekansları sağlığımızı dengelemede nasıl kullanabiliriz?” sorusuna. Tahmin edeceğiniz gibi bedenimizde bulunan her hücre, organ, hormon; hatta duygu, stres, düşünce ve hastalıklar kendilerine has bir frekans aralığında devamlı titreşirler.

Frekans tıbbı: Bioregülasyon tedavisi

İnsan vücudu ruhsal, mental, duygusal ve fiziksel olarak homeostaz dediğimiz bir denge içindedir. Her hücre, organ, hormon ve duygu da uygun frekansıyla bu düzenin parçalarıdır. Ancak bu düzen bozulabilir. Toksik kimyasal birikimler, alerjenler, stres, kötü beslenme, enfeksiyonlar, aşırı soğuk-sıcak gibi birçok etmen bu düzenin işleyişine çomak sokarak, vücudun kendini iyileştirme kapasitesini bozar. Günümüzde elektromanyetik kirlilik (cep telefonları, TV, kablosuz internet, cep telefonu sinyalleri…) de bu bozucu etkiye katkıda bulunur.

Haberin Devamı

İşte tüm bu bozucu frekansları dengeleyip, kişiyi sağlığına kavuşturan, vücudun kendini onarma ve düzene sokma yeteneğini aktive eden tedavilere ‘bioregülasyon’ ya da ‘biorezonans’ tedavileri diyoruz.

MS’ten alerjiye, kanserden ağır metal zehirlenmesine, okul başarısı artışından vücutta mantar yükü temizlenmesine, sigara bırakmadan kaybedilen bir sevdiğinin acısını dengelemeye kadar pek çok sorunun başarıyla tedavi edilmesine şahit oldum. Ancak bu konuda çok iyi bir doktor arkadaşımın muayenehanesinde LIFE cihazını deneyimledim. İlk teşhis uygulamasında benim bile unuttuğum psikolojik travma dönemlerimin, alerjim olan gıdaların, boğazımdaki kronik acımanın, bağırsak floramın durumunun, kullandığım ya da eksiğim olan vitaminlerin bilgisayar ekranında çıkması, beni sanki bunları ilk kez görüyormuşum gibi etkiledi. Takiben uygulanan bioregülasyon tedavileri ile kendimdeki değişimi görünce, bu teknoloji harikası cihazı kendi muayenehanemde de hizmetine soktum.

Gelecek enerji tıbbında

Cihazın teşhis ve tedavi yöntemini basitçe anlatalım. Cihaz, vücudumuzda 8 bin ayrı konuda bilgi (bioinformasyon) (alerjiler, hastalıklar, ağır metaller, vitaminler, emosyonel durumlar, çakralar vs.) gönderip bunların sizin hücrenizdeki durumunu çok yüksek bir teknoloji ile ölçüyor ve bunları dengeleyecek doktor tarafından ayarlanmış bilgileri size geri gönderiyor ve hücreleriniz adım adım, sağlıklı forma dönüyor. Eminim ki tıbbın geleceğinde bioregülasyon tedavileri bugün düşünülenin çok daha üstünde yer alacak.

Haberin Devamı

Hatta bir doktor arkadaşımın tabiriyle, BRT-Biorezonans tedavilerinde bugün siyah-beyaz televizyon dönemindeyiz, çok yakında inanılmaz bir tedavi etkinliği bizi bekliyor. Gelecek, enerji (frekans) tıbbının. Sigara, alkol, madde ve oyun bağımlılıklarında son derece etkili.

Frekans tıbbı: Bioregülasyon tedavisi

Bağımlılıklarda başarı sağlandı

2005 Temmuz’unda Londra’da yayınlanan Sunday Telegraph gazetesinde, bir İngiliz gazetecinin BRT (bioregülasyon) ile sigara bırakma terapisi hakkında makalesi yayınlandı: “Elektrod alnıma yerleştirildiğinde, sigarayı bırakmak için başvurduğum tüm yolları düşünmeye başladım ve bunun içlerinde belki de en gülünç yol olduğuna karar verdim… Ama işe yaradı.” Bu makale nedeniyle İngiltere’de BRT tedavilerine büyük ilgi başladı.

Haberin Devamı

BRT ile alkol ve uyuşturucu bağımlılıkları tedavisinde farklı kliniklerden harika sonuçlar bildiriliyor. Bioregülasyon tedavileri bağımlı kişilerdeki dengesizlikleri ve eksiklikleri tamamlayarak yol aldığı için başarısı çok yüksek.

Detaylı bilgi edinmek isterseniz Instagram hesabımız @drhasancaglargurol ve 0536 725 5454 numaralı WhatsApp hattından bizlere ulaşabilirsiniz. Sevgi, sağlık ve huzurla kalın.

Yazarlar