CaddeEvlilik teklifi alan Zeynep Özkaya'dan ilk açıklama! 'Güzel bir sürece girdik'

Evlilik teklifi alan Zeynep Özkaya'dan ilk açıklama! 'Güzel bir sürece girdik'

30.08.2024 - 08:01 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü kozmetik markası, önceki akşam popüler bir mekanda lansman gerçekleştirdi. Lansmana birbirinden ünlü isimler katılırken gazeteciler ile röportaj da yaptılar. Geceye davet edilen isimlerden biri de geçtiğimiz günlerde evlilik teklifi alan Zeynep Özkaya oldu. Ünlü isim, tekliften sonra ilk kez konuştu.

Evlilik teklifi alan Zeynep Özkayadan ilk açıklama Güzel bir sürece girdik

Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya şimdilerde ekranlardan uzak fakat sosyal medyada aktif bir hayat sürüyor.

Haberin Devamı

İçerik üreticisi olarak kariyerine devam eden isim bir süredir Oğulcan Can ile aşk yaşıyordu.

"BENİMLE EVLENİR MİSİN?"

Özkaya, geçtiğimiz hafta 7 yıldır birlikte olduğun sevgilisi Oğulcan'dan evlilik teklifi aldı. Arkadaşının doğum gününü kutlamak üzere adalara giden Özkaya, masaya gelen "Benimle evlenir misin?" pastasını görünce neye uğradığını şaşırdı.

Evlilik teklifinden sonra ilk kez bir kozmetik markasının gerçekleştirdiği lansmanda görüntülenen Zeynep Özkaya, muhabirlerle 'teklif' hakkında sohbet etmeyi ihmal etmedi.

"O GÜN BEKLEMİYORDUM"

Özkaya, "Çok uzun yıllardır süren bir birlikteliğimiz vardı. Bekliyordum aslında ama o gün beklemiyordum. Hiç beklemediğim bir ortamda gerçekleşti. Ama çok mutluyum güzel bir sürece girdik. Biz bu zamanda olması gerekiyor diye düşünüyorduk zaten." dedi.

Haberin Devamı

"ŞU YAŞIMDA DEĞİL"

Özkaya, "Hemen anne olmak ister misiniz?" sorusuna da, "Benim yeğenim var 2 yaşında. Çok net bir şekilde bu süreci gördüm. Harika bir sevgi ama çok da zor. Şu yaşımda değil. Biraz daha sonra olsun isterim." diye yanıt verdi.

Evlilik teklifi alan Zeynep Özkayadan ilk açıklama Güzel bir sürece girdik

Yazarlar