CaddeEvden 165 koli kıyafet çıktı! 'Bu bir rekor'

Evden 165 koli kıyafet çıktı! 'Bu bir rekor'

12.07.2024 - 07:06 | Son Güncellenme:

'Var Mısın Yok Musun' programında tanışıp aşk yaşamaya başlayan Hakan Hatipoğlu ile Gizem Akın, 2011 yılında mutlu birlikteliklerini nikâh masasına taşımıştı. Altı yaşında Lila adında bir kızları olan çiftten Hakan Hatipoğlu, taşınma sürecinde yaşadığı zorluk konusunda eşine dikkat çeken bir göndermede bulundu.

Evden 165 koli kıyafet çıktı Bu bir rekor

Survivor All Star'a geçirdiği omuz sakatlığının da etkisiyle erken veda eden Hakan Hatipoğlu, "Hazırlıksız geldim bu sezona ve büyük bir sakatlık geçirdim. Elimden geleni yaptım ama performansım geceyle gündüz gibiydi. Gündüzleri başka, geceleri düelloda başka bir Hakan" demişti.

Haberin Devamı

HAVALİMANINDA GÖZYAŞLARI

Yarışmadan elendikten sonra yurda dönen Survivor Hakan'ı, havaalanında eşi Gizem Hatipoğlu ve kızı Lila karşılamıştı. Uçaktan iner inmez kızına sarılan Hatipoğlu, hasretin sona ermesinin verdiği mutlulukla gözyaşlarına hakim olamamıştı.

Evden 165 koli kıyafet çıktı Bu bir rekor

"BİRKAÇ GÜN BANA MÜSAADE"

Ünlü sunucu, geçtiğimiz mayıs ayında operasyon geçirdiğini duyurmuştu.

Şifayı ver, şifayı ancak sen verirsin Allah'ım. Ameliyat sonrası inşallah beraberiz. Birkaç gün bana müsaade!

Evden 165 koli kıyafet çıktı Bu bir rekor

"AMELİYAT BAŞARILI GEÇTİ"

Gizem Hatipoğlu ise eşinin sağlık durumu hakkında sevenlerine bilgi vermişti: Hakan'ın ameliyatı başarılı geçti çok şükür. Merak edenlere buradan duyurmuş olayım. Arayan, soran, yazan herkese teşekkür ederiz.

Evden 165 koli kıyafet çıktı Bu bir rekor

"30 KOLİ BİZİM, 135 KOLİ GİZEM'İN"

Ameliyat sonrası sağlığına kavuşan Hakan Hatipoğlu, önceki akşam Kuruçeşme'deki bir etkinliğe katıldı. Basın mensuplarıyla sohbet eden 44 yaşındaki sunucu, taşınma aşamasında olduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Taşınma aşamasındayız biz şimdi. Toplamda 165 koli kıyafet çıktı. 20-30 koli çocuklarla bizim, 135 koli de Gizem'in. Bu bir rekor olabilir. 20 koli de verdi yani.

Evden 165 koli kıyafet çıktı Bu bir rekor

"135 BİN KOLİ OLSA DA TAŞIRIZ"

Hakan Hatipoğlu, "O ne giyse yakışır ama bir sürü kıyafeti var. 135 koli değil, 135 bin koli olsa taşırız. O benim her şeyim" sözleriyle eşine övgüler yağdırdı.

Evden 165 koli kıyafet çıktı Bu bir rekor