Cadde'Kedi kadın' Jocelyn Wildenstein’ın ‘estetik’ iflası!

'Kedi kadın' Jocelyn Wildenstein’ın ‘estetik’ iflası!

02.04.2021 - 07:03 | Son Güncellenme:

Yaptırdığı estetik ameliyatlarla kediye benzeyen ABD’li sosyetik Jocelyn Wildenstein’ın bu operasyonlar için borçlandığı, borçlarını ödeyemeyince evlerine el konulduğu ortaya çıktı.

Kedi kadın Jocelyn Wildenstein’ın ‘estetik’ iflası

Milyonluk daireleri satılıyor
İsviçre asıllı ABD’li sosyetik Jocelyn Wildenstein (80) yüzüne yaptırdığı estetik ameliyatlar sonucu kedilere benzeyince dünya çapında şöhret oldu. ‘Catwoman’ (kedi kadın) lakabı takılan Jocelyn Wildenstein estetik ameliyatlara harcadığı milyarlar ve lüks yaşamı nedeniyle iflas etti. Estetik tutkusunu borç alarak devam ettiren Jocelyn Wildenstein borçlarını ödeyemeyince alacaklıları peşine düştü.

Haberin Devamı

‘Kedi kadın’ın New York’taki üç lüks dairesinin alacaklıları tarafından satışa çıkarıldığı ortaya çıktı. Trump World Tower gökdeleninde bulunan üç daireden birinin geçen ay 1.9 milyon dolara satıldığı belirtilirken diğer iki dairenin ise toplam 5.5 milyon dolara satışa çıkarıldığı duyuruldu.

Boşanma tazminatı da bitti
Wildenstein ilk 1999’da, Fransız sanat eseri satıcısı olan eşi Alec N. Wildenstein’dan ayrıldığında yaptığı 2.5 milyar dolarlık boşanma anlaşmasıyla New York’ta ünlendi. Mahkeme, boşanmadan sonraki 13 sene boyunca eski eşinden yılda 100 milyon dolar alan Wildenstein’ın estetik ameliyatları için ayrıca nafaka alamayacağını bildirdi. Yıllık telefon faturası 60 bin dolar, yemek ve şarap maliyeti 547 bin dolar olan Wildenstein, boşanma tazminatı kesilince iflasa sürüklendi. Wildenstein  borçlarını ödeyemeyince iflas koruması için resmi makamlara başvurdu ama sonuç alamadı.

Haberin Devamı

Estetikleriyle ünlenen Wildenstein’ın şimdi nerede olduğu dahi bilinmiyor.