Cadde Erkan Kolçak Köstendil ve oğlunun keyifli anları! 'Takılıyoruz biz birlikte'

Erkan Kolçak Köstendil ve oğlunun keyifli anları! 'Takılıyoruz biz birlikte'

17.05.2024 - 08:05 | Son Güncellenme:

Başarılı oyunculuk kariyeriyle adından sık sık söz ettiren Erkan Kolçak Köstendil, önceki gece Etiler'de bulunan bir restauranttan oğlu Marsel ile birlikte çıkarken görüntülendi. Çıkışta önce oğlu Marsel'i aracına bırakan ünlü oyuncu, ardından gazeteciler ile sohbet etti.

Erkan Kolçak Köstendil ve oğlunun keyifli anları Takılıyoruz biz birlikte

2018 yılında evlenen oyuncu Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil, 2020 yılının Temmuz ayında ilk çocukları Marsel'i kucaklarına alarak anne baba olmanın heyecanını yaşamıştı.

Haberin Devamı

Erkan Kolçak Köstendil, önceki gece Etiler'de bulunan bir mekanın çıkışında oğlu Marsel ile görüntülendi.

"BEN DE ÇOCUĞUM ZATEN"

Çıkışta önce oğlu Marsel'i aracına bırakıp ardından gazeteciler ile oğlu hakkında sohbet eden Köstendil, "Her gün Marsel ileyim ben. Takılıyoruz biz birlikte ve ben çok keyif alıyorum. Cansu sette zaten ben de kankamla geziyorum. Barcelona'daydık onunla beraber gezdik. Tiyatro'ya geldi benimle o da yardım etti bize. Ben ondan daha çocuğum zaten. O benimle oynuyor." diyerek güldü.

"BENİM NE HAYAL ETTİĞİMİN BİR ÖNEMİ YOK"

Oğlu'nun futbol oynamayı sevdiğini dile getiren Erkan Kolçak Köstendil, "O kendi istediğini kendisi yapacak. Saçma sapan bir şey istemediği sürece destek olacağız. Kendi hayatı ve kendi tercihlerini yapacak. Biz de destek olacağız. Top oynuyor ve bu çok hoşuma gidiyor. Ama kendisi ne isterse tabii. İstemezse de yapmayacak. Benim ne hayal ettiğimin bir önemi yok. Onun yaşantısı çünkü." dedi.

Haberin Devamı

RÖPORTAJA MARSEL ENGELİ

Bu esnada arabanın içinden sürekli babasına seslenen Marsel, "Baba hadiii!" diyerek bağırınca Köstendil, "Marsel sizle de kavga etmeden ben gideyim." diyerek kahkaha attı ve gazeteciler ile şakalaşarak oradan ayrıldı.

Erkan Kolçak Köstendil ve oğlunun keyifli anları Takılıyoruz biz birlikte

Yazarlar