CaddeGözde Kansu'dan 'ilişki' sorularına yanıt

Gözde Kansu'dan 'ilişki' sorularına yanıt

22.08.2024 - 07:06 | Son Güncellenme:

Aynı dizide rol alan Emre Altuğ ile Gözde Kansu, aşk yaşadıkları iddiasıyla magazin gündemine geliyordu. İkili çıkan haberler karşısında yakın arkadaş olduklarını belirtmişti. Kansu, bu sefer Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı ve muhabirlerin kendisine yönelttiği 'ilişki' sorularına yanıt verdi.

Gözde Kansudan ilişki sorularına yanıt

Yalı Çapkını' dizisinde 'Orhan Korhan' karakterine hayat veren Emre Altuğ, ile aynı dizide rol alan Gözde Kansu hakkında 'aşk' iddiaları gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Kansu çıkan iddialara: Yok, sevgili değiliz. Emre çok sevdiğim bir arkadaşım. Biz haberlere, "Demek karı-koca olarak yakışıyoruz" diyerek, güldük eğlendik.' yanıtlarını vermişti.

Gözde Kansu, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Elinde senaryo ile bir kafede oturan Kansu, gazetecilerin de sorularını yanıtladı.

CİLT BAKIMI YAPMIYOR!

Oyuncu, yüz güzelliği ve fit vicudu hakkında, "Valla gülümsüyorum, hayata güzel bakış açısıyla bakıyorum. Her şey bizim bakış açımız ile alakalı. Özellikle hiç bir şey yapmıyorum. Doğru şekilde yaşıyorum ve insanlığımı korumaya çalışıyorum. Hiç bir bakım ürünü kullanmıyorum. Dizilerde hep kokoş birisini oynuyorum ama öyle değilimdir. Çok fazla kremlere falan bağlı yaşamıyorum." dedi.

Haberin Devamı

Gözde Kansudan ilişki sorularına yanıt

"KİMYA MESELESİ BU İŞLER"

Aşk hayatıyla ilgili ise Gözde Kansu, "Bir sevgilim olursa belki evlenirim. Aramıyorum ama doğru erkeği. Kader kısmet bu işler. Kimya meselesi bu işler." diye konuştu.

Gözde Kansudan ilişki sorularına yanıt

"HİÇ BELLİ OLMAZ"

Oyuncu, "Sizi bir erkekte ne etkiler?" sorusuna ise, "O hiç belli olmaz. O benim o an neye ihtiyacım olduğu ile alakalı." diyerek güldü. 

Gözde Kansudan ilişki sorularına yanıt

Yazarlar