Cadde Emina Jahovic: Çocuklarımın kaderi bu!

Emina Jahovic: Çocuklarımın kaderi bu!

03.08.2022 - 09:49 | Son Güncellenme:

Emina Jahovic, 2018 yılında nikâh masasına oturduğu, oğulları Yaman (13) ve Yavuz'un (10) babası Mustafa Sandal'dan 2018'de sürpriz şekilde ayrılmıştı. Geçtiğimiz haftalarda yaz sezonunu Bodrum'da açan 40 yaşındaki şarkıcı, eski eşine açtığı nafaka davası, özel hayatı ve çocukları hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Emina Jahovic: Çocuklarımın kaderi bu

Haziran 2022'de sosyetik güzel Melis Sütşurup ile İtalya'nın başkenti Roma'da hayatını birleştiren Mustafa Sandal'a açtığı nafaka davası devam eden Emina Jahovic, 10 yıl evli kaldığı eski eşini, boşanma sonrası yaşadıklarını ve oğullarını ülkesi Sırbistan’da yayınlanan Story dergisine anlattı. İşte ünlü şarkıcının açıklamalarından satır başları...

Haberin Devamı

"OĞULLARIMIN KADERİ BU"

Boşanmış anne babanın çocuğu olmak kolay değil. Oğullarımın kaderi bu, ama onları hayatın daha tatsız aşamalarını öğrenecek şekilde yetiştiriyorum. Ne kadar sert olursa olsun, bu onları sadece daha güçlü yapacaktır. Her zaman onların en büyük destekçisi olacağım. Çocuklarımın iyi, dürüst ve zihinsel olarak sağlıklı, hayata karşı cesaret ve empati sahibi insanlar olarak büyümesini istiyorum. Ne yazık ki, onları çıkan haberlerden koruyamıyorum. Manşetleri okuyorlar ve sosyal medyayı takip ediyorlar. Özümde kim olduğumu bilmelerine ihtiyacım var, diğer her şey önemsiz. Sahip olduğum en değerli şey çocuklarım, görüp duyabiliyor olmam, kendi paramı kazanmam ve kimseye bağımlı olmamam.

Emina Jahovic: Çocuklarımın kaderi bu

"ÖZGÜRLÜKLE TANIŞTIM, PAHA BİÇİLEMEZ"

- Asla bilerek kimseyi incitmedim ama her anlamda beni hak edenlerle çevrili olmam gerektiğini anladım. Özgürlükle tanıştım ve bu duyguya paha biçilemez. Uzun süre ilişkilerde kıskançlık ve yasaklamanın sevginin kanıtı olduğunu düşündüm. Şimdi anlıyorum ki, ancak özgürce uçmana izin veren biri tarafından gerçekten sevilebilirsin.

"SORUMLULUK ALMALI"

- Bu dava benim için saygı duyulması gereken ilkeler ve üstlenilmesi gereken sorumluluklarla ilgili. Onun bazı sorumlulukları alması gerekecek. Bu konuya avukatlar bakıyor, ben karışmam.

Emina Jahovic: Çocuklarımın kaderi bu

"AŞKTA HARİKAYIM"

- Duygusal bir ilişki karmaşık bir ilişkidir. İki oğlum var ve bağımsız bir kadınım. Hayatımdaki boşluğu doldurmak için kimseye ihtiyacım yok. Ben aşkta harikayım, sadece karşımdakinin de harika olması gerekiyor.