Cadde Doğu Demirkol: Belki de kendimi sahneye atarak sevilmeye çalışıyorumdur!

Doğu Demirkol: Belki de kendimi sahneye atarak sevilmeye çalışıyorumdur!

02.07.2024 - 08:05 | Son Güncellenme:

Doğu Demirkol, 2012 yılında 'Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye katılmış, stand up gösterisi yaptığı sırada seyirciler tarafından yuhalanmıştı. Oyuncu ve senarist kimliğiyle de ön planda olan 35 yaşıdnaki komedyen, yarışmanın ertesi günü yaşadıklarını anlattı.

Doğu Demirkol: Belki de kendimi sahneye atarak sevilmeye çalışıyorumdur

Doğu Demirkol, Zorlu PSM YouTube kanalında Psikolog Pınar Sabancı'nın sorularını cevapladı. Ünlü komedyen, "Yaptığın iş kabul edilme isteğinin bir parçası olabilir mi?" sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.

Haberin Devamı

"YUHALANINCA DEPRESYONA GİRMİŞTİM"

Bence olabilir. Dizide bir bölümde bunu işledim. Psikolog bölümünde yakın arkadaşım Özgür beni zorla kendi psikoloğuna götürüyor. Çünkü yeni travmalarım vardı, depresyona girmişim, yuhalanmışım filan Yetenek Sizsiniz Türkiye’de ve işte onun ertesi günü oluyor. Özgür beni orada anlatırken, 'Ayrı görüşlerden gelen bir ailesi var ve çocukluğundan beri ailesinden göremediği sevgiyi kitlelerden dilenmek için kendini sahneye atan bir Doğu görüyoruz’ diyor psikoloğa. Benim analizimi yapmış kendi içinde.

Doğu Demirkol: Belki de kendimi sahneye atarak sevilmeye çalışıyorumdur

"KÜÇÜK DÜŞÜRMEK İÇİN Mİ ÇAĞIRDIN?"

Doğu Demirkol, "Belki de sevilmeye çalışıyorumdur sahneye kendimi atarak. Öyleyse peki bunun bir çözümü var mı? Ne yapmalıyım yani? Bunu burada çözeceksen sor, çözmeyeceksen beni niye çağırdın? Beni buraya küçük düşürmek için mi çağırdın? Yok sevgisiz misin, zavallı mısın? Atmış oraya da başlığı ‘Travmalardan Mizaha’ diye gelsin de aşağılayayım" şeklindeki esprili yanıtıyla sunucu ve stüdyodaki izleyicileri kahkahalara boğdu.

Doğu Demirkol: Belki de kendimi sahneye atarak sevilmeye çalışıyorumdur

"KÜÇÜK ÇOCUK İŞTAHIYLA YAŞAMAK GEREK"

"Yaşadım demek için ne yapmalı?” sorusuna ise Doğu Demirkol, "Son günlerde izliyorum; yaşlılara soruyorlar ya hani 'Neyden en çok pişmansınız?' veya ne yapmazdınız?' diye. Onlar da hep yapmadıkları şeylere olan pişmanlıklarını söylüyorlar. Yaptıklarından ziyade 'Neden şunu yaptım?' demiyor birçok insan. 'Keşke daha çok eğlenseydim, keşke daha çok insan tanısaydım' demiyorlar. Bence yaşadım demek için yaşamalıyız. Yapabileceğimiz ne varsa küçük bir çocuk iştahıyla, hani küçük çocuklar herkesi tanımak ister, herkesle sohbet eder, şaşırır tam da öyle ve büyük edalarına girmeden yaşamak gerek. Bir noktada bize bir şey oluyor, bir noktada şaşırmayı kesiyoruz veya yeni bir şey öğrendiğimizde onu zaten biliyormuş gibi yapıyoruz ve büyümüş gibi yapma çabamız oluyor. İşte ona girmeden, çocukluk iştahıyla her şeye şaşırmak lazım bence. Her yeni şeyi kucaklayıp onun tadını çıkarmak lazım diye düşünüyorum" cevabını verdi.

Doğu Demirkol: Belki de kendimi sahneye atarak sevilmeye çalışıyorumdur