CaddeDoğa Rutkay ile Kerimcan Kamal 10'uncu evlilik yıl dönümlerini kutladı!

Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal 10'uncu evlilik yıl dönümlerini kutladı!

05.09.2024 - 08:41 | Son Güncellenme:

2014'te dünyaevine girerek ikiz çocuk sahibi olan Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal, evliliklerinin 10'uncu yılını kutladı. İkilinin romantik paylaşımlarına, beğeni ve yorum yağdı.

Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal 10uncu evlilik yıl dönümlerini kutladı

Kerimcan Kamal ile 2014 yılında dünyaevine giren Doğa Rutkay, Temmuz 2018'de ikizleri Piraye ile Rutkay Kerim'i kucağına almıştı.
Geçtiğimiz senelerde İzmir’den ev alan Rutkay, bu sene ise İstanbul’u terk ederek Urla’ya yerleşmişti.

Haberin Devamı

Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal 10uncu evlilik yıl dönümlerini kutladı

10'UNCU YIL DÖNÜMLERİNİ KUTLADILAR

Mutlu evlilikleri devam eden çift, geçtiğimiz gün 10'uncu yıl dönümlerini kutladı.

1.9 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından eşiyle çekilen karelerini peş peşe yayınlayan Rutkay, Enfes günlerin enfes insanları vardır" notuyla kutlama yaptıkları anları yayınladı.

Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal 10uncu evlilik yıl dönümlerini kutladı

"NE ÇOK ŞEY AYNI, NE ÇOK ŞEY DEĞİŞMİŞ"

Kamal da 129 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabından romantik bir paylaşım yaparak, şu ifadeleri kullandı:

10 yıl olmuş canım Doğa. Ne çok şey aynı. Ne çok şey değişmiş. Bir birlikteliğin devam edebilmesi demek, aynı kalanlar için şükür, değişenler için teşekkür sahibi olabilmek demekmiş zaten. Okulda öğretmiyorlar bunları. Matematik, coğrafya iyi tabii ki de; sevmenin, sevilmenin böyle dıştan dıştan değil de içten içe vefa sahibi olmak, sebattaki hikmeti kavramak, hiçbir şeyin ve kimsenin sahibi olmadığını ama yol devam ederken senden vazgeçmeyenlerin kıymetini bilmenin ne önemli olduğunu da anlamak olduğunu anlatmalı birileri. Dedim ya. Ne çok şey aynı, ne çok şey değişti. Aynı kalan iyi özün, bozulan ile mücadelesiymiş hayat. 10'uncu yılımız kutlu olsun canım. Aynı kalanlara şükür, değişenlere teşekkürle.

Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal 10uncu evlilik yıl dönümlerini kutladı

"MAŞALLAH SİZE"

Ünlü çiftin kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşımlarına; "Maşallah size", "Çünkü harika insanları bu hayatta hep birbirini bulur" ve "Hep birlikte olacağınız sevgi dolu yıllara" şeklinde yorumlar yapıldı.