CaddeÖzgü Kaya, Bodrum tatilinde! Fit hali dikkat çekti

Özgü Kaya, Bodrum tatilinde! Fit hali dikkat çekti

16.07.2024 - 07:10 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında geçtiğimiz mayıs ayında final yapan 'Üç Kız Kardeş'te 'Türkan' karakterini canlandırarak kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Özgü Kaya, yoğun geçen sezonun ardından soluğu tatilde aldı. Güzel oyuncu, Bodrum'da tüm bakışları üzerinde topladı.

Özgü Kaya, Bodrum tatilinde Fit hali dikkat çekti

Son olarak Kanal D ekranlarında yer alan, başrollerinde ise İclal Aydın ve Reha Özcan'ın yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisinde 'Türkan' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Özgü Kaya başarılı kariyerinin yanında güzelliğiyle de adından söz ettiriyor.

Haberin Devamı

'Adı Efsane', 'Kimse Bilmez' gibi birçok başarılı projede yer alan Özgü Kaya, son olarak Bodrum'da objektiflere yansıdı.

BODRUM'U TERCİH ETTİ

Geçtiğimiz sezon Kanal D ekranlarında yayınlanan ve final yapan 'Üç Kız Kardeş' dizisinin başrol oyuncusu Özgü Kaya, yaz sezonunun açılmasıyla birlikte Bodrum'u tercih eden ünlüler arasında yer aldı.

Özgü Kaya, Bodrum tatilinde Fit hali dikkat çekti

TATİLİN KEYFİNİ ÇIKARIYOR

Haziran 2022'de Burak Serdar Şanal ile olan 3 yıllık ilişkisini sonlandıran ve şimdilerde Eren Ören ile aşk yaşadığı bilinen Kaya, rol aldığı dizinin final yapmasının ardından tatilin keyfini çıkarmaya başladı.

Özgü Kaya, Bodrum tatilinde Fit hali dikkat çekti

SENARYO OKUDU

Yoğun geçen sezonun yorgunluğunu atmak için Bodrum'u tercih eden oyuncu, şezlongunda uzanarak senaryo okudu. Daha sonra kabanasının önünde oturarak manzaranın tadını çıkardı.

Haberin Devamı

FİT HALLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Sıcaktan bunalan Özgü Kaya, denize girerek tatil sezonunu açmış oldu. Oyuncu siyah bikinisi ve fit haliyle de dikkat çekti.

Özgü Kaya, Bodrum tatilinde Fit hali dikkat çekti