CaddeDiriliş filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Diriliş (The Revenant) oyuncu kadrosu...

Diriliş filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Diriliş (The Revenant) oyuncu kadrosu...

10.01.2022 - 20:22 | Son Güncellenme:

Başrolünde Leonardo DiCaprio'nun yer aldığı 2015 yapımı yabancı film, uyarlama bir yapımdır. Michael Punke'nın aynı adlı kitabından sinemaya uyarlanan Diriliş filmi Akademi Ödüllerine 12 adaylıkla en fazla adaylık elde eden film oldu. Peki, Diriliş (The Revenant) filmi nerede çekildi?

Diriliş filmi oyuncuları kim, konusu nedir Diriliş (The Revenant) oyuncu kadrosu...

The Revenant filminde Hugh Glass'ın (1780–1833) hayatından esinlenilerek hazırlandı. Filmin yönetmenliğini Alejandro G. Iñárritu yürütürken senaryosunu ise Mark L. Smith ve Alejandro G. Iñárritu kaleme alıyor. İşte, Diriliş filmi kadrosu...

Haberin Devamı

DİRİLİŞ FİLMİ KONUSU

1823 yılında kürk avcısı Hugh Glass (Di Caprio) sefer aramasında iken sonradan Dakota Territory olacak olan yerde ayılar tarafından vahşice saldırıya uğrar ve yaralanır. Yoldaşlarından John Fitzgerald (Hardy) Glass'ın genç yarı Kızılderili oğlunu öldürürken kendisini de soyar ve ölüme terk eder. Fakat Glass hayatta kalır ve kağnı ile 200 mil kadar gidip kendisine ihanet edeni bulmak ve oğlunun intikamını almak için arayışta bulunur.

DİRİLİŞ OYUNCULARI

Leonardo DiCaprio - Hugh Glass
Tom Hardy - John Fitzgerald
Domhnall Gleeson - Andrew Henry
Will Poulter - Jim Bridger
Lukas Haas
Kristoffer Joner - Murphy
Brad Carter - Johnnie

DİRİLİŞ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Çekimler Britanya Kolumbiyası, Alberta, Victoria, Fortress dağı, Calgary, Burnaby ve güney Arjantin'de yapıldı. Stüdyo olarak Mammoth Studios kullanıldı. Kanada, ABD ve Arjantin dahil olmak üzere 3 farklı ülkede ve 12 ayrı yerde yapıldı.