Cadde Dilan Telkök ve Berkay Hardal'dan bebek müjdesi!

Dilan Telkök ve Berkay Hardal'dan bebek müjdesi!

05.03.2024 - 10:18 | Son Güncellenme:

Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla dikkat çeken Dilan Telkök ile Berkay Hardal, ilk çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanıyor. Çift, müjdeli haberi; "Bir süredir sizinle paylaşmak istediğimiz minik sırrımız" sözleriyle duyurdu.

Dilan Telkök ve Berkay Hardaldan bebek müjdesi

12 Ekim 2019'da evlenen oyuncu Dilan Telkök ile Berkay Hardal'ın mutlu birliktelikleri sürüyor. Ünlü çift, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla aşklarını gözler önüne seriyor.

Haberin Devamı

Berkay Hardal ile sürpriz bir şekilde evlenen Telkök'ün hamile olduğu iddia edilmişti. Telkök, konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

"HAMİLE KALMADAN EVLENMEME DURUMUNA O KADAR AŞİNASINIZ Kİ"

Hamile kalmadan evlenmeme durumuna o kadar aşinasınız ki, iki kişinin sadece birbirini sevip, evlenmesine anlam yükleyemiyorsunuz. Durumunuzun bu kadar içler acısı olabileceğini hiç düşünmemiştim.

Dilan Telkök ve Berkay Hardaldan bebek müjdesi

MÜJDELİ HABER!

Son olarak Berkay Hardal ve Dilan Telkök'ten müjdeli haber geldi. İlk kez anne ve baba olmaya hazırlanan Dilan Telkök ile Berkay Hardal, müjdeli haberi çektirdikleri fotoğraflarla duyurdu.

Dilan Telkök ve Berkay Hardaldan bebek müjdesi

"MİNİK SIRRIMIZ"

Fotoğraflarda Dilan Telkök'ün karnının belirginleştiği görüldü. Çift, fotoğraflarına; "Bir süredir sizinle paylaşmak istediğimiz minik sırrımız" notunu düştü.

"ÇOK MUTLU OLDUM"

Bebeklerinin ultrason fotoğraflarını yayımlayan Dilan Telkök ile Berkay Hardal'a meslektaşları İpek Filiz Yazıcı; "Hayırlı olsun çok mutlu oldum" diyerek çifti tebrik etti.

Dilan Telkök ve Berkay Hardaldan bebek müjdesi

Haberin Devamı

Dilan Telkök ile Berkay Hardal, bebeklerinin cinsiyetini ve adını ise henüz açıklamadı.