12.04.2022 - 11:20 | Son Güncellenme:
Derya Balta, en yoksul ülkelerden biri olan, akşam yemeklerinde sadece şeker kamışı yiyen Malawi’de gönülleri fethetti. Su kuyuları açtıran, sebze tohumları ve meyve fidanları eken Balta, yiyeceğin yanı sıra çocuklara kıyafet ve oyuncak götürdü.
"HAYATIMDA HİÇBİR ŞEYDEN BU KADAR ETKİLENMEMİŞTİM"
Gördüğü manzara karşısında sık sık gözyaşı döken Derya Balta, “Hayatımda hiçbir şeyden bu kadar etkilenmemiştim” dedi.
Posta gazetesinin haberine göre; Galatasaray forması da dağıtan ve mutluluğu yüzlerine yansıyan çocuklarla poz veren Derya Balta, eylül sonu tekrar Afrika’ya gideceğini söyledi.
Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, geçtiğimiz akşam evlendi. Aşiret düğünü yapan ismin sosyal medya paylaşımları ağızları açık bıraktı. İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer de kilolarca altının yarıştığı düğüne katıldı.