CaddeDeniz Çakır: Kriminal hastasıyım!

Deniz Çakır: Kriminal hastasıyım!

13.07.2024 - 13:47 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında bir döneme damga vuran 'Yaprak Dökümü' dizisindeki 'Ferhunde' karakteriyle hafızalara kazınan Deniz Çakır, oynayan değil yöneten tarafta olmak isteğini itiraf ederken, hayalindeki mesleği de açıkladı.

Deniz Çakır: Kriminal hastasıyım

Deniz Çakır, Melis İşiten'in YouTube programına konuk oldu. "Herkes tiyatro yapmak istiyor ama istikrar yok" diyen oyuncu, "Eskiden daha çok devlet tiyatroları, müfredatı belli oyunlar vardı ve yönetmen oyuncuyu belirliyordu. Şimdi oyununu, yönetmenini seçebiliyorsun. 'Bir projem var, yapmak istiyorum' dediğinde kendini sahnede buluyorsun. Çok iyi prodüksiyonlar var, sinema formatında işler yapılıyor. Bu tür işler ortaya çıktığında bir şey yapmış oluyoruz. Yoksa köhne bir oyunu yeniden sahnelemek değil artık olayımız" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"YÖNETEN SAHNEDE OLMAMALI"

Artık oynamak değil, yönetmek istiyorum ama kendi oynadığım oyunu yönetmek değil. Yöneten tarafın sahnede olması ya da partnerim olması bana göre değil. Derdi olan, meselesi olan, az kişilik bir oyunun yönetmenliğini yapmak isterim. Çok iyi Türk yazarlar var. Türk bir yazarın oyununda ama bu toprakların hikayelerini oynamak da çok isterim.

Deniz Çakır: Kriminal hastasıyım

"ADLİ TIP UZMANLARINI TAKİP EDİYORUM"

Hayalindeki meslekten bahseden 'Yaprak Dökümü'nün Ferhunde'si, "Kriminal hastasıyım. Baya adli tıp uzmanlarını takip ediyorum Instagram'da, onlar da beni. Başka bir meslek seçme şansım olsa kesin adli tıpçı olurdum" ifadelerini kullandı.

Deniz Çakır: Kriminal hastasıyım

"KIZ ÇOCUKLARININ EĞİTİMİ İÇİN BAĞIŞLADIM"

Eylül 2023'te Bilgehan Baykal'la evlenen Çakır, "Nasıl bir dönemden geçiyorsun?" sorusuna, "Kendimi ıssız ve yanlız hissetiğim bir dönemdeyim. Kedim Şati vefat ettikten sonra boşluğa düştüm. İstanbul onsuz çok boş benim için. Kendimi seramik çalışmalarına verdim. Çalışmaktan çok keyif aldığım Givin diye bir yardım kuruluşu var. Kilden yaptığım kedi figürlerini, kız çocuklarının eğitimi için oraya bağışladım" yanıtını verdi.

Deniz Çakır: Kriminal hastasıyım

Haberin Devamı

"YANLIZLAŞTIRILMAKTAN KORKUYORUM"

İnsanlara olan güvenini yitirdiğini söyleyen 42 yaşındaki oyuncu, "Elimde bir sihirli değnek olsa insanlara güvenmek isterdim. Savunmadığım düşüncelerle yargılanmak beni biraz tüketse de artık yanlızlaştırılmaktan korkmuyorum sanırım" dedi.

Deniz Çakır: Kriminal hastasıyım