CaddeDeniz Baysal: Eşimle çocuk istemiyoruz!

Deniz Baysal: Eşimle çocuk istemiyoruz!

10.07.2024 - 10:57 | Son Güncellenme:

'Kaçak Gelinler' (2014-2015) dizisinde canlandırdığı 'Kainat' karakteri ile geniş bir hayran kitlesi kazanan, Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu'yla (41) 2019'da dünyaevine giren Deniz Baysal (33), çocuk düşünmediklerini açıkladı.

Deniz Baysal: Eşimle çocuk istemiyoruz

Deniz Baysal, "Sektörün seni yorduğunu hissettiğin zamanlar oldu mu?" sorusuna, "Kalbin kırılıyor, bence bütün oyuncu arkadaşlarımda da vardır bu düşünce. Kariyerimin başında 'Ev kirasını nasıl ödeyeceğim?' diye çok zorlandığım zamanlar oldu. Zor bir yolculuktu ama ne vicdan azabım var ne de pişmanlığım. Yavaş yavaş, tam benim istediğim şekilde oldu" cevabını verdi.

Haberin Devamı

"YALNIZ KALMAMAK İÇİN ÇOCUK YAPMAK BENCİLCE"

Müzisyen Barış Yurtcu ile mutlu bir evliliği olan oyuncu, "Yalnız kalmamak için çocuk yapıyorsak o sıkıntı bence. Bencilce geliyor. Çocuk düşünmüyoruz" dedi.

Deniz Baysal: Eşimle çocuk istemiyoruz

6822477

"YERİN DİBİNE GEÇMEK İSTEDİM"

Ünlü isim, hayatında en utanç duyduğu anıyı şöyle anlattı:

Kaçak Gelinler'de oynarken dizimiz kanal değiştirmişti. ‘Acun Ilıcalı yemek düzenleyecek’ dediler. Benim de o zaman giyim kuşamla hiç alakam yok. Payetli bir eteği topuklu ayakkabı ile tamamladım. Saçımı başımı yaptırdım. Fakat o özel bir yemek değilmiş. Herkes kot tişörtle geldi. Yerin dibine geçmek istedim. Bir tek ben süslü giyinmiştim.

Deniz Baysal: Eşimle çocuk istemiyoruz