Cadde‘Denedim ama olmadı!’

‘Denedim ama olmadı!’

11.07.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın yıldız ismi Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara, ayrılık iddialarını doğruladı. İlk hamlesi Icardi’yi Instagram’dan takip etmeyi bırakmak olan model, “Denedim, ama olmadı” dedi.

‘Denedim ama olmadı’

Arjantinli model Wanda Nara’nın 10 yıllık hayat arkadaşı, aynı zamanda menajerliğini yaptığı Galatasaray’ın yıldız ismi Mauro Icardi ile yollarını ayırdığı ortaya çıktı. İki gün önce Arjantinli futbolcuyu sosyal medya hesabından takip etmeyi bırakan model, “Boşanıyorlar” iddialarını doğruladı. America TV’ye konuşan Nara, “Kişisel ve sağlık nedenleriyle bir kez daha denedim, ama olmadı. Herkes konuşsun. Hiç konuşmadığım şeyleri en sona sakladım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Üç yıl önce Icardi tarafından aldatılan Wanda Nara’nın yine ihanete uğradığı öne sürülürken, modelin uzun süredir bu kararı vermek istediğini söyleyen avukatı Ana Rosenfeld, “Ayrıldılar, başka açıklama yapmayacak” dedi. Sarı-kırmızılıların Avusturya kampında verdiği kilolarla dikkat çeken Icardi’nin ise ayrılık açıklaması yapan Nara’yı hâlâ Instagram’dan takip ettiği görüldü. Son olarak ‘Dolunayım’ notuyla eşinin fotoğrafını paylaşan futbolcu, suskunluğunu koruyor.