Cadde Demet Özdemir'den 'aşkın' tarifi! 'Bende çok kısa sürüyor'

Demet Özdemir'den 'aşkın' tarifi! 'Bende çok kısa sürüyor'

21.06.2024 - 07:35 | Son Güncellenme:

'Empati'nin sezon finalinin konuğu Demet Özdemir oldu. Başarılı isim, yaşanmış gerçek hikayelerle Empati kurarken, çok özel açıklamalara da imza attı. Oyuncu, 'aşk' ile ilgili düşüncelerinden bahsetti.

Demet Özdemirden aşkın tarifi Bende çok kısa sürüyor

Oğuzhan Koç ile sekiz aylık evliliğini geçen sene mayıs ayından sonlandıran Demet Özdemir, Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu 'Empati' programının sezon finali konuğu oldu. Ünlü oyuncunun açıklamaları gündem oldu.

Haberin Devamı

28 Ağustos 2022 tarihinde dünyaevine giren Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, sosyal medyada aşk pozları verirken sürpriz şekilde ayrılık kararı almıştı. Ünlü çift, 8 Mayıs'ta anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Eski eşler, Büyükada'da avukatları ile birlikte katıldıkları davada birbirinden hiçbir şey talep etmemişti.

"ENERJİSEL VE KİMYASAL BİR ŞEY"

Katıldığı programda samimi açıklamalarda bulunan oyuncu, 'aşkın' kendisi için ne olduğunu söyledi. Özdemir aşk için şu ifadeleri kullandı:

Aşkı kimyaya bağlıyorum. Birini tanımak zorunda değilsin, tek saniyelik müthiş bir an. Tasarlayamazsın, tarif edemezsin, ama bunun enerjisel ve kimyasal bir şey aşk. Aşkın kalıcılığının olduğunu düşünmüyorum. Hazları yaşadıktan, söyledikten sonrasının tamamen gerçeklerimizle tanışıp sevgiye dönüştüğüne inananlardanım. Aşkın uzun süre devam edebileceğini düşünmüyorum. Aşk bende çok kısa sürüyor

Demet Özdemirden aşkın tarifi Bende çok kısa sürüyor

"İLK AŞKIM ÖĞRETMENİMDİ"

"İlk aşkım öğretmenimdi" diyen Özdemir, "Sınıf öğretmenimdi. Çok küçüktüm, 2'ye gidiyordum, ilgisi çok güzeldi, her gün farklı bir takım elbise giyiyordu, benim için inanılmaz bir jöndü. Tavşancıl Köyü İlköğretim Okulu'ndayız, tertemizdi, elleri çok güzel hocamın" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Demet Özdemirden aşkın tarifi Bende çok kısa sürüyor

"AİLEME BAKMAK ZORUNDAYDIM"

Ahmet Mümtaz Taylan'ın "Piyasanın içindeyken oyunculuk eğitimi almışsın" cümlesi üzerine Demet Özdemir: "Okullu olmak önemli bir şey. Eğitim benim için önemli, keşke gerçekten okullu olabilseydim" diyerek söze girdi.

Taylan'ın "Neden tam da okuman gerekirken akşam lisesini seçtin?" sorusu üzerine de; "Çünkü aileme bakmak zorundaydım. Ertelemek zorunda kaldım. Yine de bu bir şekilde iyilik ya, niyet iyi ya, o bana başka bir yol açtı. Niyet iyi, bambaşka bir yol haritası... Ama çok isterdim üniversite okumak, yüksek lisans yapmak..." yanıtını verdi. Ahmet Mümtaz Taylan'ın bu sözler üzerine yorumu: "Alaylı olmak küçümsenecek bir şey değil" oldu.

Demet Özdemirden aşkın tarifi Bende çok kısa sürüyor