Caddeİki muhteşem film bu hafta sonu D-Smart'ta

İki muhteşem film bu hafta sonu D-Smart'ta

14.09.2024 - 11:05 | Son Güncellenme:

Romantizm dolu bir akşam yaşatacak olan ‘Aşk Sana Benzer’ ile kahkaha garantili ‘Mutlu Aile Defteri’ filmleri bu hafta sonu D-Smart ve D-Smart GO’da seyirciyle buluşuyor.

İki muhteşem film bu hafta sonu D-Smartta

Burak Özçivit, Fahriye Evcen, Selim Bayraktar, Yavuz Bingöl gibi ünlü oyuncuların yer aldığı romantik dram filmi Aşk Sana Benzer ile Tuncel Kurtiz, İlker Aksum, Binnur Kaya, Bülent Emin Parlak, Şebnem Bozoklu gibi usta oyunculardan oluşan kadrosuyla dikkat çeken komedi filmi Mutlu Aile Defteri, bu hafta sonu MovieSmart Türk’te sinemaseverleri bekliyor. Aynı zamanda aboneler, bu filmleri D-Smart GO’dan da dilediği zaman izleyebilecek.

Haberin Devamı

EGE’DE AŞK BAŞKADIR

Aşk Sana Benzer, Ege'nin sıcacık atmosferinde geçen ve Ege türküleri tadındaki bir aşk hikâyesini anlatıyor. Geçmişinden kaçan Deniz ve bir balıkçı kasabasında aile yadigârı restoranı kaybetmemek için büyük bir mücadele veren Ali’nin yaşadığı büyük aşk, izleyicilere samimi duygular hissettiriyor.
Yönetmen koltuğunda A. Taner Elhan’ın oturduğu, senaryosunu Bedia Ceylan Güzelce’nin kaleme aldığı filmin kadrosunda Burak Özçivit, Fahriye Evcen, Selim Bayraktar, Yavuz Bingöl gibi isimler yer alıyor. Film, 14 Eylül Cumartesi 21.40’ta MovieSmart Türk’te yayınlanacak.

İki muhteşem film bu hafta sonu D-Smartta

YALANLARLA DOLU BİR AİLE

MovieSmart Türk’te 15 Eylül Pazar saat 20.00’de ise Mutlu Aile Defteri ekranlara geliyor. Yönetmenliğini Nihat Durak’ın yaptığı filmin senaryosu Ali Demirel ve Volkan Sümbül’e ait. Tuncel Kurtiz, İlker Aksum, Binnur Kaya, Bülent Emin Parlak, Şebnem Bozoklu ve Büşra Pekin gibi usta oyuncuların rol aldığı film, Emekli Albay Yıldırım Taşyumruk’un çatıdan düşerek hastaneye kaldırılmasıyla başlıyor. Kendisinden yıllar içerisinde uzaklaşmış olan çocukları babalarını mutlu etmek için yeniden aynı çatı altında buluşur fakat üç kardeş ve onların eşleri, sürdürdükleri hayata dair onlarca yalan söylemişlerdir. Ama babaları her an yanlarında olunca yalanları sürdürmek eskisi gibi kolay olmayacaktır.

İki muhteşem film bu hafta sonu D-Smartta