CaddeCZN Burak terk edildiğini itiraf etti! 'Beni bırakıp gitti. Onu çok seviyordum'

CZN Burak terk edildiğini itiraf etti! 'Beni bırakıp gitti. Onu çok seviyordum'

23.07.2024 - 11:32 | Son Güncellenme:

Son olarak Cannes Film Festivali'ne gitmesiyle gündem olan CZN Burak, babasıyla yaşadığı sorunların ardından yeni bir restoran açarak tek başına çalışmaya başlamıştı. Yoğun tempoda çalışan isim, terk edildiğini anlattı.

CZN Burak terk edildiğini itiraf etti Beni bırakıp gitti. Onu çok seviyordum

Sosyal medyada fenomen olan CZN Burak, doğduğu il Hatay'da da büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası afet bölgesine elinden geldiğince yardım etmeye çalışan CZN Burak ile babasının arası açılmıştı.

Haberin Devamı

"İÇİNDEN GELEREK YARDIM ETMEDİ"

Kanal D Haber'den Buse Öztürk'e konuşan İsmail Özdemir, "Burak 'Babam beni dolandırdı' diyor. Hiç alakası yok. Yaptığı yardımlar hep prim katsın diye yapıldı. İçinden gelerek hiçbir zaman yardım etmemiştir" açıklamasını yapmıştı.

ORTAKLIĞI BİTİRMİŞTİ

Babasıyla yaşadığı sorunlar sebebiyle davalık olan fenomen, ortaklığını sonlandırıp yeni bir restoran açmıştı. Yoğun tempoda çalışan fenomen özel hayatına dair ilk defa konuştu.

TERK EDİLDİĞİNİ SÖYLEDİ

Son olarak Cannes'e gitmesiyle gündem olan Burak Özdemir, Aramızda Kalmasın'a konuştu. Fenomen isim, iki yıllık ilişkisinde terk edildiğini itiraf etti.

"TEMPOM ONA AĞIR GELDİ"

Hayatımda şu an biri yok, ama vardı. İki yıldır birlikteydik. Çok çalıştığım için benden ayrıldı. 7 yıldır tatil yapmıyorum. Bu tempom ona ağır geldi. Beni bırakıp gitti. Keşke gitmeseydi. Çünkü onu çok seviyordum.