CaddeÇırağan Sarayı'nda Meryem Uzerli rüzgarı! Bornozlu pozları göz kamaştırdı

Çırağan Sarayı'nda Meryem Uzerli rüzgarı! Bornozlu pozları göz kamaştırdı

30.08.2024 - 14:59 | Son Güncellenme:

'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle hafızalara kazınan ve son olarak 'Ru' dizisiyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Meryem Uzerli, Instagram hesabından bornozlu karelerini paylaştı.

Çırağan Sarayında Meryem Uzerli rüzgarı Bornozlu pozları göz kamaştırdı

2011-2013 yılları arasında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Meryem Uzerli, son olarak dijital platformlardan birinde yayınlanan dizide başrol oynamıştı.

Haberin Devamı

2012'de iş insanı Can Ateş ile aşk yaşamaya başlayan ve 2014 yılında ilk kızı Lara'yı kucağına alan Uzerli, kızları dünyaya geldikten kısa bir süre sonra Ateş ile ilişkisini bitirmişti. Ünlü isim, 2021 yılında ise ikinci kızı Lily Koi'yi dünyaya getirmişti.

Başarılı oyunculuğunun yanında açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Uzerli, son olarak Çırağan Sarayı'nda verdiği bornozlu pozlarını sevenlerinin beğenisine sundu.

İDDİALI PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKİYOR

Yaptırdığı estetik dokunuşlarda sık sık gündemde yer alan güzel oyuncu, sosyal medya hesabından yayınladığı iddialı pozlarıyla adından söz ettirmeyi başarıyor.

Kaldığı otelin balkonunda bornozuyla pozlar veren Meryem Uzerli'nin bu kareleri kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Haberin Devamı

Çırağan Sarayında Meryem Uzerli rüzgarı Bornozlu pozları göz kamaştırdı

YORUM YAĞDI

Ünlü ismin cesur pozlarına sevenlerinden: 'Sultanımız', 'Her haliyle çok güzel', 'Türkiye'nin en güzel kadını' gibi yorumlar geldi.

Çırağan Sarayında Meryem Uzerli rüzgarı Bornozlu pozları göz kamaştırdı