CaddeÇılgın anlaşma! 10 bölümlük rekor ücret gündem oldu

Çılgın anlaşma! 10 bölümlük rekor ücret gündem oldu

29.08.2024 - 07:06 | Son Güncellenme:

İngiliz aktör Eddie Redmayne, 1973 yapımı gerilim türündeki 'The Day of the Jackal' (Çakalın Günü) filminin modern bir yeniden yorumu olan dizide rol alacak. Akademi Ödülü sahibi oyuncu, yeni projesinde bölüm başına dudak uçuklatan bir rakam kazanacak.

Çılgın anlaşma 10 bölümlük rekor ücret gündem oldu

Frederick Forsyth'in 1971 yılında yazdığı ikonik gerilim romanının modern bir uyarlaması olan The Day of the Jackal dizisi, başrol oyuncusu Eddie Redmayne'e servet kazandıracak.

Haberin Devamı

BÖLÜM BAŞINA 1 MİYON STERLİN

'Her Şeyin Teorisi', 'Danimarkalı Kız' ve 'Fantastik Canavarlar' serisindeki rolleriyle tanınan; Her Şeyin Teorisi'ndeki fizikçi Stephen Hawking rolüyle 'En İyi Erkek Oyuncu' Oscar'ını kazanan İngiliz yıldız, yeni projesinde bölüm başına 1 milyon sterlin (45 milyon TL) alacak.

Çılgın anlaşma 10 bölümlük rekor ücret gündem oldu

REKOR ÜCRET!

Dünyaca ünlü 42 yaşındaki aktör, dizide geçimini büyük ücretler karşılığında yaptığı anlaşmalarla sağlayan, yakalanması zor suikastçı Jackal rolünü canlandıracak.

Redmayne'e toplam 10 milyon sterlinlik ödeme garantisi gündem oldu. Çılgın rakam, bir İngiliz dizisinin başrol oyuncusuna verilen en yüksek ücretlerden biri olarak dikkat çekiyor. Captain Marvel oyuncusu Lashana Lynch'in de yer aldığı 10 bölümlük yapım, Sky TV'nin bugüne kadarki en pahalı dizisi olma özelliği taşıyor.

Çılgın anlaşma 10 bölümlük rekor ücret gündem oldu

Haberin Devamı

BÜTÇE 100 MİLYON STERLİN!

Universal International Studios'un bir parçası olan Carnival Films tarafından yapılan; Londra, Budapeşte ve Hırvatistan'ta çekimleri gerçekleşen dizinin bütçesinin 100 milyon sterlin olarak belirlendiği öğrenildi.

Çılgın anlaşma 10 bölümlük rekor ücret gündem oldu

KEDİ-FARE KOVALAMACASI!

Başrolünde Edward Fox'un yer aldığı ilk film, 1973'te yayınlandığında büyük ses getirmiş ve gişe rekorları kırmıştı. Uyarlama dizi, yalnız suikastçı Jackal ile inatçı bir ajan olan Biance arasında Avrupa'daki heyecan verici kedi-fare kovalamacasını konu alıyor.

Çılgın anlaşma 10 bölümlük rekor ücret gündem oldu